Slik fjerner den Factory Radio fra en Toyota 4Runner

Toyota 4Runner SUV er utstyrt med en fabrikk stereoanlegg. Men lyd aficionados som ønsker å oppgradere sine stereoanlegg vil ofte fjerne fabrikken radio og erstatte den med en høyere ytelse ettermarkedet bil stereo. Fjerning av fabrikken radio er det viktig første del av denne oppgraderingen. Ved å gjøre det selv, kan du spare tid og penger involvert i å ha en bilstereo butikk fjerne radioen.

Bruksanvisning

1 Ta alle medier, som CD-er eller kassetter, ut av fabrikken radio, og slå av strømmen til radioen.

2 Åpne døren til midtkonsollen, og fra innsiden det, lirke opp trim panel som omgir girspaken. Som det løsner, vil du se et ledningsnett som er koblet til den. Koble dette.

3 Lirk opp resten av konsollen trim og fjerne det.

4 Åpne den lille oppbevaringslomme over midtkonsollen og fjerne stjerneskrue på den øverste kanten av åpningen.

5 Ta ut de 10mm boltene på nedre høyre og venstre side hjørner av førerens kne panel. Dette er panelet under rattet.

6 Lirk ut kneet panelet til det er løst. Hekt av ledningsnettet på venstre side av panelet, og la panelet henge løst - det er ikke nødvendig å fjerne det.

7 Se på nedre venstre side av Kjørt innsats rundt mottaker for en 10mm bolt - dette området er utsatt nå som kneet panel senkes. Fjern 10mm bolt.

8 Lirke ut klima kontrollpanel under radioen. Du vil se to 10mm bolter, fjerne dem.

9 Lirk hele veien rundt mottakerens trim panel. Som panelet løsner, kobler du fra eventuelle ledningsnett knyttet til den.

10 Finn to 10mm skruer på hver side av radioen. Ta dem ut og radioen vil gli ut av hulrommet. Koble ledningene pluggen på ryggen og fjern.