Slik fjerner Car Takstativ

Takstativet er skrudd i taket av bilen, så når et stativ er fjernet, er bilen igjen med hull i taket. Du må blokkere disse hullene for å holde vann og annet rusk fra settling mellom innsiden av taket og headliner. Vann som bosetter seg i dette området kan skape et perfekt miljø for mugg å vokse som kan bli farlig for helsen din og lage en stank.

Bruksanvisning

Fjern Roof Rack

1 Skru festeskruene fra takstativene skinner med en stjerneskrutrekker. Hver siderail vil ha minst én skrue på hver ende av skinnen som sikret stativet til taket. Når festeskruene er fjernet, er taket ikke lenger festet til bilen.

2 Trekk hele takstativet fra biltaket og plassere den på bakken. Legg merke til skruehullene igjen i taket fra festeskruene.

3 Trekk av hver ingen slip stripe. De ingen slip strimler står fast på taket av sin selvklebende bakside og var der for å holde bagasje og andre elementer fra å skli og forårsaker skade på kjøretøy taket. Du må kanskje sette inn et barberblad i slutten av hver stripe for å løsne den. Da stripen bør trekke opp med hendene.

Fyll Tak Holes

4 Sand ned området rundt hullene med sandpapir. Det er ikke nødvendig å sand forbi en halv tomme av hullet omkrets. Dette vil fjerne overskudd av metallspon som er opprettet ved hjelp av skruen og en hvilken som helst maling.

5 Bunch en nylon skjermen og sette det inn i hullene. Nylon skjermen materiale kan kjøpes fra en jernvarehandel. Den nylon skjermen fungerer som en støtte, eller backer for Bondo.

6 Bland Bondo herder med filler på et stykke papp med en plast sprederen. Følg instruksjonene for den spesifikke mengden av herder til filler nødvendig. Vanligvis må du fikse en halv dollar mengde herder med en golf-ball størrelse glob av filler. Bland de to inntil fargen er jevn.

7 Dekk hullet med Bondo hjelp av plast sprederen. Skyv Bondo i hullet så glatt den over hullet. Tillater fyllstoffet å herde over hullene. Sand ned Bondo til den er glatt. Tørk bort overflødig Bondo eller rusk fra fylte hullet med et tørt håndkle.

8 Påfør touch opp maling til de fylte hullene. Du kan kjøpe touch opp maling fra en automotive supply.