Slik fjerner blinklyshendelen i en 1994-1998 Mustang

Mustangs har brølte ned USAs veier siden 17. april 1964. Mens styling har endret seg flere ganger i løpet av årene, har tre nivåer baklys montering vært en signatur designelement siden dag en, og forblir slik som i skrivende. Men ikke alle designelementene bety mye hvis funksjonaliteten bak dem ikke fungerer. Baklysene huse de bakre blinklys og hvis blinklyshendelen er defekt, vil de bakre blinklys ikke fungerer. Blinklyshendelen er en del av Mustang multifunksjonsbryter, for å erstatte en defekt spak du må bytte hele forsamlingen.

Bruksanvisning

1 Sitt i Mustang førersetet. Lirk clamshell av toppen av rattstammen ved hjelp av en trim verktøy. Den clamshell er semi-sirkulære trim stykke som dekker rattstammen mellom rattet og dashbordet; de grabb tilkoblinger er plassert på hver sin side av søylen.

2 Fjern clamshell og sett den til side for å avdekke multifunksjonsbryter. Trekk ut ledningene pigtail fra bryteren kroppen.

3 Fjern skruen som holder multifunksjonsbryteren til Mustang rattstammen med en stjerneskrutrekker.

4 Løft den gamle bryteren enheten ut av kolonnen og sett det til side. Plasser den nye bryteren i kolonnen, opptar den samme plassen og orientering som den gamle.

5 Tre monteringsskruen for hånd, og stram den med en stjerneskrutrekker. Plugg ledninger pigtail inn i den nye bryteren. Hold clamshell i posisjon og trykk det sammen igjen for hånd.

Hint

  • Noen forhandlere vil fakturere deg for en kjerne kostnad på multifunksjonsbryter. Hensikten med dette er å dekke kostnadene for kjernen, som de sender ut for gjenvinning. For å få full refusjon av kjernen kostnad, returnere den gamle bryteren og emballasje fra den nye bryteren til forhandleren sammen med kvitteringen.
  • Utvis alltid forsiktighet når nysgjerrige på interiør som det bryter lett og er dyre å erstatte.