Slik fjerner baksetet nakkestøtte fra en 1999 Mercedes-Benz E-Klasse

Fjerning av nakkestøtten fra en 1999 E klasse Mercedes Benz er vanligvis nødvendig på grunn av solen skade på skinn, misfarging eller motorfeil. Fjerne hodestøtten krever fjerne bakre lavere sittepute, samt Bakseteryggen. Den største utfordringen i denne relativt enkel fjerning prosessen er vanskeligheten med å se på komponenter fra innsiden av bilen. Fremgangsmåten krever kun en minimal mengde av vanlige verktøy.

Bruksanvisning

1 Løft opp på den nedre bakre seteputen og trykk klipsene plassert på hver side av bunnen fronten av puten. Fjern de tre boltene - en på hver side og en i midten nederst på ryggen - ved hjelp av en stikkontakt. Flytt ryggen frem til å få en bedre oversikt over nakkestøtten innlegg på det punktet de kommer inn i setet.

2 Lirk den firkantede plastdeksler ut av setet toppen rundt nakkestøtten innlegg. Vær forsiktig med å komme over-ivrige og bryte dem - de er nær en tomme dyp, slik at du må bruke skrutrekker til å lirke rundt hjørnene litt etter litt for å få dem ut. Bruk et lite stykke maskeringstape for å holde dem opp nær hodestøtten for å holde dem ute av veien.

3 Grab en av nakkestøtten innleggene med en hånd mens du trykker de små tappene i bunnen av hodestøtten innlegg. Hvert innlegg har disse kategoriene, og de vil bare låse igjen hvis spenningen blir frigjort på en post for å frigjøre andre. Dette er hvor prosessen blir en utfordring, med mindre du kjenner trikset: Hold et godt grep på ett innlegg og slipp fanene; gang utgitt, kan du føle innlegget stige over fanen. Hold håndleddet spenning på dette innlegget mens deprimerende tappene på motsatt stolpe. Hodestøtten vil trekke rett ut.

4 Installer samme nakkestøtten eller nye ved å overføre hettene til de nye og samkjøre de innleggene med hullene og fast presser både innlegg jevnt nedover til de låses. Skyv plasthetter i setet.

5 Installer baksetet med de tre boltene. Monter det bakre nederste seteputen ved å trykke baksiden av puten i første under ryggen og deretter skyve fronten ned til det klikker på de fremre kroker. Cycle nakkestøttene hele veien opp og ned for å tilbakestille dem.