Slik Finn My Cell

Slik Finn My Cell


Mens den lille størrelsen på mobiltelefoner gjør dem praktisk å bære og bruke uansett hvor du går, det gjør dem også mye lettere å miste enn tradisjonelle telefoner. Mobiltelefoner er ofte feilplassert i lommer, til venstre i biler og glemt på tabeller. De kan også falle ut av en lomme eller håndveske uten kjennskap til eieren. Finne en mobiltelefon som har gått tapt krever litt etterforskning og tålmodighet.

Bruksanvisning

1 Ring ditt eget telefonnummer med en annen telefon slik at mobiltelefonen skal ringe eller vibrere. Dette er spesielt nyttig hvis du kjenner den savnede telefonen er et sted i huset eller leiligheten.

2 Sjekk din poser sammen med lommene på noen klær du har slitt i det siste. Du kan ha forlatt den i en veske eller lomme mens får endret.

3 Søk bilen. En mobiltelefon vil lett gli mellom bilseter eller falle i en sprekk mens du sitter ned uten at du merker det.

4 Spør dine venner eller familiemedlemmer hvis de har sett telefonen, eller hvis de husker å se hva du gjorde med den nylig.

5 Ring noen restauranter, kafeer og andre offentlige steder du har vært til nylig å se om du forlot telefonen der, og hvis det ble funnet.

6 Send en SMS til telefonen med et nummer du kan nås på i tilfelle en fremmed lokaliserer telefonen og ønsker å returnere det.