Slik feilsøker Strøm Windows på en 99 Dodge Grand Caravan

1999 Dodge Grand Caravan benytter en tvilling, vertikal-post kabel vindu mekanisme. De to stillinger har hjul på toppen og bunnen. Motoren er festet til døren og driver en kabel som snor seg over begge innleggene. Vinduet er boltet til et vindu-lift brakett på hver post. Disse vindu regulatorer har vært litt av et problem, siden de ikke er i stand til å håndtere mye motstand i skinnen uten å bryte kabelen.

Bruksanvisning

1 Betjene alle vinduene fra førerdøren. Hvis en annen enn førerdøren vinduet ikke virker, prøv å betjene vinduet fra berørte dørbryter. Hvis vinduet opererer eksternt fra sin egen bryter, er den viktigste førerdøren bryteren på feil.

2 Operere hver berørt vindu med sin switch og lytte til vinduet motor for å operere. Hvis du kan høre motoren operere, er vinduet regulator på feil. Dersom motoren ikke klarer å operere, er mest sannsynlig på feil i motoren.

3 Sjekk sikringen for de elektriske vinduene under førersiden dash dersom alle vinduene ikke virker.

4 Fjern de berørte dør vindu bryteren, ved hjelp av en liten skrutrekker til å lirke bryter ut av døren. Plasser voltmeter på 20-volts skala og koble den svarte kabelen til en god jord. Vri tenningsnøkkelen på og undersøke baksiden av vinduet bryteren, på jakt etter makt. Hvis ingen makt blir funnet, er et ledningsnett problem stede. Hvis det er strøm, flytt bryteren til aktivering modus og kontrollerer bryteren for en andre terminal for å ha makt. Hvis det har makt, er motoren dårlig. Hvis det ikke er strøm på den andre terminalen, er bryteren dårlig.