Slik feilsøker Min 1984 Honda Accord Når det boder

Slik feilsøker Min 1984 Honda Accord Når det boder


Honda-avtalen har opparbeidet seg et rykte som en av de mest pålitelige bilmodeller i verden. Modellen har eksistert siden 1976 og har hele tiden utviklet seg siden da. 1984-modellen introduseres en ny 1,8 liters motor som forhøyet bilens kraft til 86 hestekrefter. 1984 ble den første modellen som anvendes en katalysator i tillegg. Selv om disse endringene ble godt mottatt, kunne Accord fortsatt lider av drøye problemer. Hvis en 1984 Accord begynner å stall, det må fikses før mer alvorlige problemer oppstå.

Bruksanvisning

1 Record når bilen boder. Dette er den beste måte å finne hva årsaken til stall er. Hvis bilen er alltid drøye når motoren er kald, kan det være en defekt luftstrømmen sensor. Hvis det boder mens du blir stoppet på rødt lys eller stoppskilt, kan det være et problem med batteriet eller A / C kompressor. Hvis det boder tilfeldig mens du kjører, kan problemet være tenningsrelaterte.

2 Sjekk slanger i motoren for tegn på lekkasje eller slitasje. Slangene i Accord motoren behovet for å opprettholde en stram vakuum, og hvis det vakuumet avbrytes av en lekkasje i en slange, kan brennstoff / luftblandingen bli påvirket og resultere i en stall. Hvis noen utette slanger er funnet eller om selene som holder dem på plass er løse, må de skiftes ut.

3 Inspiser forgasseren. Den '84 Accord hadde ikke innsprøytning og trengte en forgasser for å opprettholde en riktig drivstoff / luftblandingen i motoren. Hvis bilen ikke vil starte med mindre det er gass strømmet direkte inn i forgasseren, er drivstoffpumpen ikke fungerer og krever erstatning. De fleste forgassere kan enkelt justeres ved å vri to justeringsskruene på den med en flat-ledet skrutrekker. Justering av forgasseren på denne måten kan bidra til å forhindre fremtidige ves problemer.

4 Bytt bensinfilter. Forgasseren kan åpnes ved å løsne en vingemutter som holder dekselet på plass. Når dekselet er fjernet, trekk drivstoffilteret rett ut siden det er ingenting som holder den på plass. Drop en ny en i og skru toppen på igjen. Hvis filteret er tilstoppet, kan det hende at forgasseren ikke får nok gass og bilen kan bli stalling.

Hint

  • Unngå å ta din Accord på langtur eller kjører den på motorveien til du vet sikkert steile problemene har blitt løst.