Slik feilsøker Lighting Problemer på en Malibu

Hvis din Chevrolet Malibu opplever problemer med sine lys, er det to komponenter som du bør sjekke: lysets sikringen og lys lyspære. Dette er de to vanligste problemene som kan oppstå med alle bilens lys og heldigvis, de er enkle å reparere. Skifte defekte komponenten med en ny vil fikse problemet. Sørg for at du alltid ha lysene operativ som de er viktige for din generelle sikkerheten under kjøring.

Bruksanvisning

Frontlys og blinklys

1 Åpne panseret på Malibu og ta av dekselet fra sikringsblokken. Finn sikringene i sporet 7, 9, 11 og 12. Hvis metallstangen i noen av disse sikringene er brutt, kan du bruke en sikring avtrekker for å fjerne sikringen og erstatte den med en ny 10A sikring.

2 Fjern bakdekselet fra hodelykten montering og koble ledningene kontakten.

3 Fjern den ønskede pære fra lyset forsamlingen ved å vri det mot klokken og trekke den ut av kontakten. Den blinklys pære er den minste pære. Den innerste pære er fjernlys lys og den ytterste pære er nærlys.

4 Installer en ny pære inn i forsamlingen. Blinklys bruke 3156-type pærer og begge lyspærer bruker H11-type pærer.

5 Fest ledningene kontakten og bakdekselet. Lukk hetten.

Baklys

6 Åpne panseret på Malibu og ta av dekselet fra sikringsblokken. Finn sikringene i sporet 22 og 23. Dersom metallstang i noen av disse sikringene er brutt, kan du bruke en sikring avtrekker for å fjerne sikringen og erstatte den med en ny 10A sikring. Lukk stammen.

7 Åpne bagasjerommet og fjerne teppet hvis montert. Fjern de tre vingemuttere fra inboard siden av baklys forsamlingen.

8 Trekk baklys forsamlingen ut av bilen og koble den elektriske kontakten. Fjern ønsket pære. Bunnen pære er blinklys pære og toppen pære er bremselyset. Roter pæren mot klokken og trekk den ut for å fjerne den.

9 Installer en ny pære inn i baklys forsamlingen. Blinklys bruker et 3156 pære og bremselys bruker 921 pære.

10 Monter baklys forsamlingen inn i bagasjerommet, og sett den elektriske kontakten. Installer de tre vingemuttere, legger teppet tilbake i bagasjerommet, og lukke bagasjelokket.

Hint

  • Bruk hansker eller en ren klut til å installere halogenpærer. Oljer på huden føre til at pæren til å mislykkes for tidlig.