Slik feilsøker en Vindus-Spylerpumpe

Følg denne fremgangsmåten for å finne ut hvorfor frontruten-spylervæske ikke flyter fritt, og snart vil du skal kjøre med rene vinduer igjen. Problemet kan være noe enkelt som en frakoblet slange, eller skitt i munnstykket.

Bruksanvisning

1 Slå på frontruten vaskemaskin med motoren av og nøkkelen i på-stilling.

2 Lytt etter en summende lyd for å finne ut om frontruten vaskemaskin motor er operativ. Åpne panseret og spør en venn til å lytte mens du slår på frontruten vaskemaskin. Hvis du ikke hører noen lyd, kontroller sikringene.

3 Skift ut sikringen hvis den er blåst (se Hvordan fikse en defekt bil Sikring). Hvis sikringen ikke er blåst og motoren er stille, har din mekaniker erstatte frontruten-skive motor. Hvis du hører motoren humming, fortsett til trinn 4.

4 Sjekk reservoaret og legge til frontruten-spylervæske hvis nivået er lavt eller tomt. Du kan fylle reservoaret helt opp til top-- vanligvis det ikke har noen fulle eller tomme indikatorer. Bruk en trakt for å unngå søl.

5 Sjekk at vannet ikke er frosset i reservoaret. Dette vil bare skje i kaldt vær om du har fylt tanken med rent vann i stedet for frontruten-spylervæske.

6 Pass på at den lille gummislangen som plugges inn i frontruten vaskemaskin reservoaret er vedlagt.

7 Flg slangen til baksiden av hetten. Sjekk for krympede, revet eller stiplede linjer. Linjen fra reservoaret deles i to linjer på hetten. Hvis skadet, fjerne linjen ved å trekke på basen der den festes. Bringe den til en bildeler butikken og kjøpe en slange av samme bredde og lengde. Installer det og se etter lekkasjer.

8 Fjern eventuelle blader eller rusk bort fra området rundt washerfluid dysene på toppen av hetten.

9 Tøm vaskemaskinen-væske dyse passasje med en nål eller en nål.

10 Hekt vasker linjer på reservoaret og på hetten, og deretter tvinge trykkluft gjennom ledningene for å fjerne alt fast i dem.