Slik feilsøker en Samsung HLR5067W

Slik feilsøker en Samsung HLR5067W


Samsung har et stort utvalg av HD-TV (HDTV) og HL-R5067W er en av mange som gir deg et godt utvalg av tilpasning og tilkoblinger for ditt underholdningssenter. Hvis du sliter med å få TV-en til å fungere ordentlig, bør du se nærmere på noen vanlige problemer første og prøve å løse dem. De fleste problemene er knyttet til bilde og lyd eller på fjernkontrollen.

Bruksanvisning

Bilde eller Lyd

1 Skift kanal hvis du ser på TV, og bildet eller lyden er forvrengt. Hvis en annen kanal fungerer som den skal, er mest sannsynlig med sendingen selv problemet.

2 Trykk på "mute" knappen og justere volumet hvis du ikke kan høre noe. TV-ens lyd kan bare være for lavt.

3 Sjekk at alle ledninger er godt festet til TV og andre enheter du bruker i din underholdningssenter. Hvis noen ledninger er løse eller frakoblet, kan du farge eller lyd bli forvrengt eller kanskje forsvinne helt. Også, hvis du bruker komponentvideokabler, som kobles til røde, grønne og blå portene på TVen, bør du slå av TV og sørge for at de snorer "farger matche porter" farger. Hvis de ikke gjør det, kan TV-ens bilde har en sterk farge på den.

4 Juster kontrasten, lysstyrken eller fargetone for å gjøre vanlige justeringer bildets lysstyrke og farger. Trykk på fjernkontrollens "meny" knappen og velg "Bilde" og deretter "Mode" for å finne disse alternativene. Merk at "fargetone" alternativet kan være utilgjengelig, avhengig av oppsettet. I så fall kan du justere fargene i "My Color Control" delen.

5 Endre fargen understreker i "My Color Control Mode" hvis bildets farger ser litt forvrengt. Denne funksjonen er vanligvis for mindre justeringer, men det kan korrigere misfarging problemer hvis de påvirker hele skjermen. Trykk på fjernkontrollens "meny" knappen og velg "Bilde" og deretter "My Color Control." Du kan nå velge "Easy Control" å velge mellom grunnleggende forhåndsinnstillinger for fargejustering eller velg "Detalj Control" for å finjustere bildet selv. I de fleste tilfeller er det tidligere er tilstrekkelig.

Fjernkontroll

6 Trykk noen av knappene på TVen for å sørge for at TV har makt og fungerer. Det er mulig at fjernkontrollen fungerer riktig, men problemet er med TVen.

7 Pass på at ingenting blokkerer fjernkontrollsensoren på TV-en. Sensoren er rett under strømknappen på fronten av TV-en.

8 Trykk på "mode" -knappen på fjernkontrollen for å sikre at det er satt til å jobbe med TV-en og ikke en annen enhet. Fjern-prøver kanskje å kommunisere med en DVD-spiller eller kabelboks i stedet for TV-en din.

9 Sjekk justeringen av batterier i fjernkontrollen. De positive og negative polene på batteriene skal sams indikatorene i den eksterne batterirommet; ellers fjern vil ikke fungere.

10 Tilbakefjernkontrollen. Ta ut batteriene og trykker og holder inne "reset" -knappen i minst tre sekunder. Denne knappen er under dekselet på fjernkontrollen.

11 Bytt ut fjernkontrollens to AAA-batterier hvis det ikke fungerer etter en reset.

andre problemer

12 Plugg TV inn i en annen stikkontakt hvis den ikke kan slås på. Hvis TV-en allerede er koblet til, kan du prøve å koble en annen enhet, for eksempel en lampe eller radio, inn som utløp for å se om det vil fungere.

1. 3 Koble fra TV i minst 30 sekunder for å utføre en mindre "reset" hvis enheten ikke fungerer som den skal, men du kan ikke finne en årsak. Ofte er dette klarner opp mindre feil i TV-en.

14 Kontakt Samsung hvis du har jobbet gjennom alt du kan, men er fortsatt ikke å løse problemet. Du kan ringe Samsung på 800-726-7864 eller besøke "samsung.com/us/support" som i denne publikasjonen dato og se andre alternativer i "Kontakt Support" delen.