Slik feilsøker en Rear Projection LCD-TV

Slik feilsøker en Rear Projection LCD-TV


En bakre projeksjon LCD-TV fungerer ved å projisere en stråle av lys gjennom en spesiell chip og på det flytende krystall-skjerm, for derved å belyse skjermen. De fleste store husholdningsapparater selskaper produserer bak prosjekt LCD-TV. Noen ganger kan disse TV svikte. Oppdag hvordan å feilsøke LCD-TV, slik at du kan komme tilbake å nyte din favoritt film, TV-program eller spill.

Bruksanvisning

1 Sjekk at bakprojeksjon LCD-TV er koblet direkte til en stikkontakt og ikke en skjøteledning. Slike kabler kan ikke levere kraften som kreves av den store TV, forårsaker flimring eller lignende utgangs problemer. Hvis TV-en er langt fra en stikkontakt, vurdere å flytte den.

2 Sørg for at du er på riktig inngang kanal når du bruker eksterne enheter som DVD-spillere eller spillkonsoller som Xbox eller PlayStation. Blanke skjermer når du bruker slike eksterne enheter kan være på grunn av TV-en ikke trekke sitt signal fra riktig inngang alternativ. Trykk på INPUT-knappen på TV-ens fjernkontroll eller på TV-skjermen i seg selv for å veksle sine innspill alternativer til skjermen for den eksterne enheten vises.

3 Se etter døde piksler. De flytende kjemikalier i en bakre prosjekt LCD TV kan noen ganger ikke fungerer som de skal, noe merkelige farger eller mørke flekker på skjermen. Kontroller at disse pikslene er døde ved å bytte kanal eller bytte filmer. Dersom flekken fortsatt på skjermen, kan det være grunn til døde piksler. I slike tilfeller må TVen være kommersielt service.

4 Rengjør bakprojeksjon LCD TV-er frontdisplayet. Støv, fuktighet og lignende forurensninger kan bryte lyset slippes ut av flytende krystaller og forvrenge bildekvalitet og farger. Bruk en myk, tørr klut og tørk i overlappende horisontale eller vertikale streker. Ikke bruk glassrens eller lignende kjemikalier.

Hint

  • Kontroller at LCD TV-skjerm er riktig balansert på bordet eller underholdningssenter for å hindre den fra å falle over og bryte.