Slik feilsøker en oljelekkasje på Nissan Altima

Slik feilsøker en oljelekkasje på Nissan Altima


Altima og andre biler laget av Nissan vanligvis er holdbare, men som du begynner å fylle opp de miles, vil du kanskje oppleve problemer knyttet til normal slitasje. En av de mest vanlige problemet er en oljelekkasje. Du vil kanskje se en stor og skjemmende oljeflaket som parkert bilen igjen i oppkjørselen eller lukten av brennende olje mens du kjører. En oljelekkasje er ikke nødvendigvis et kostbart problem å fikse. Feilsøking problemet tidlig bør resultere i en rask oppløsning.

Bruksanvisning

1 Parkere Altima på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen.

2 Åpne panseret og inspisere ventildekselet og motorblokken for tegn på en oljelekkasje. Du må kanskje bruke en lommelykt for å se alle mellomrom og sprekker i motorrommet.

3 Sett på ventildekselpakning hvis du finner ut at olje lekker fra dette området. Ventilen-dekselpakning er en av de mest sannsynlige gjerningsmannen fordi den må tåle høye temperaturer og kommer i kontakt med mye av veien rusk.

4 Se etter oljelekkasjer i rørledninger under panseret. Lekkasjer i rør kan være forseglet med varmebestandig silikon.

5 Løft Altima med en jekk, lå flatt på ryggen og skyv under bilen for å inspisere for lekkasjer i oljepanne pakning. En skadet pakning må byttes ut.

Hint

  • Du bør fjerne all olje fra motoren om du har tenkt å reparere lekkasjer selv. Du kan legge til nye oljen når du har fått gjort reparasjonen.
  • Oljelekkasje i motorblokken kan være et symptom på et alvorlig problem. Ta bilen til en mekaniker for å sikre bilen er løst raskt og riktig for å forhindre alvorlig skade på motoren.