Slik feilsøker en Mercedes-Benz 190E

Slik feilsøker en Mercedes-Benz 190E


Mercedes Benz 190E har vært i produksjon siden 1982, og gjennom årene har representert en "milepæl" for modellporteføljen av C-klasse generasjon sedan av den tyske bil-maker, ifølge BenzInsider. Spesielle merknader om 190E modellen inkluderer å sette verdens langdistanse poster i de tidlige 80-tallet med gjennomsnitts vedvarende hastighet på 150 miles per time og over 25.000 miles reiste. Siden den gang har 190E vært en stift for produsenten som en sportsbil gjennom sin etterfølgende generasjoner. Å vite noen tips og triks for å feilsøke modell av 190E kan bidra til å holde det gående i det lange løp.

Bruksanvisning

1 Sjekk det elektriske anlegget og elektriske seletøy på 190E Mercedes Benz for utsatt isolasjon eller ledninger. Dette er en av de vanligste problemene med eldre 190Es og kan midlertidig løses ved å pakke utsatte ledninger i elektriske tape eller ved å bruke isolert varmekrympeplast, som kan påføres med en varmepistol. Sørg for å koble den negative batterikabelen før håndtering synlige ledninger eller kretser.

2 Trace den positive batterikabelen til starteren på 190E og trykk på slutten av starteren med en hammer hvis du hører metalliske skrapelyder når du prøver å starte din Benz. Alternativt kan du ikke høre noen lyder i det hele tatt, bortsett fra en surring og et klikk. Test for å sørge for at batteriet er fortsatt god ved å slå på frontlykter og interiør lys før du treffer starteren. Hammeren trikset virker bare noen ganger med sviktende startmotorer og kan føre til varige skader på svinghjulet hvis det gjøres for mange ganger.

3 Se etter ødelagte sikringer i hver av sikringsskap, spesielt hvis du har oppstartsproblemer eller går på tomgang problemer. Det er flere sikringsskap og stafett bokser ligger i 190E Benz, hvorav en er vanligvis plassert på førerkonsollen under rattet. Mange av tenningsrelaterte Sikringene er plassert i sikringsboksen ved siden av batteriet og reléboksen er vanligvis plassert på motsatt side av motoren fra batteriet.

4 Bruk en OBD (On-board diagnostikk) oversetter for 190Es gjort tidligere i 1995 og en OBD II scanner for biler laget i 1995 og senere. OBD II porten er vanligvis plassert innenfor rekkevidde av førersetet, og er mer enn sannsynlig bak et panel mellom rattstammen og døren. Plugg inn OBD II scanner og slå den på. Vri 190E tenningsbryteren til tilbehør posisjon. OBD II scanner vil sjekke for sviktende kretser eller følere som kan påvirke bilens ytelse.