Slik feilsøker en Homeland Security Camera Modell 00899

Slik feilsøker en Homeland Security Camera Modell 00899


Homeland Security er et kamera overvåking selskapet som produserer en rekke overvåkingskameraer og skjermer. Dette lar deg se ikke bare hjemme, men en kontorbygning. Modell 00899 er en enkel svart-hvitt trådløst kamera og rør-baserte TV-skjermen. Det fungerer svært godt i lite lys, er bevegelsessensor basert, men det betyr ikke pan og tilt. Hvis Homeland Security 00899 ikke svarer eller koble til med den medfølgende skjermen, må du feilsøke utstyret for å fastslå hva som forårsaker problemene.

Bruksanvisning

1 Flytt monitoren nærmere sikkerhet kamera (eller vice versa). Hvis skjermen er utenfor rekkevidde av kameraet, er det ikke kommer til å motta et signal fra enheten.

2 Vaske av bevegelsessensor (rett under kameraet) på anledningen. Som støv bygger opp, er utstyrets evne til å oppdage bevegelse redusert, og til slutt sikkerhet kameraet gjenkjenner kanskje ikke bevegelse i det hele tatt.

3 Justere skjermen til riktig kanal kameraet er stilt inn på (justert på baksiden av kameraet). Hvis du er usikker på kameraet kanal, bla gjennom alle tilgjengelige kanaler på skjermen til du får bildet.

4 Skru opp volumknappen på skjermen. Sikkerheten kameraet er også i stand til å plukke opp lyd, så for å høre lyden fra kameraet, trenger du volumet alternativet skrudd opp.