Slik feilsøker en Cablevision DVR

Cablevision DVR tjeneste tilbyr abonnenter frihet til å ta opp, pause og spole tilbake live TV. Nytten av å være i stand til å ta opp og se dine favorittprogrammer fungerer godt - så lenge enheten fungerer. Når ting ikke går etter planen, kan dette føre til viser at kuttet av på feil punkt og andre problemer som gjør DVR en kostbar tillegg til kabelen bill. Før du ringer Cablevision, er det noen enkle feilsøkingstips som kan hjelpe deg å finne eller løse problemet uten behov for service.

Bruksanvisning

1 Kontroller at det er strøm til TV og til DVR-boksen. Cablevision DVR boksen ikke vil fungere i tilfelle strømbrudd. Pass på at hvis uttaket fører til en veggkontakt, er bryteren slått på.

2 Kontroller kabelforbindelsene og sørge for at ledningene er koblet til ordentlig. Sjekk tilstanden på kablene som kobler TV og DVR enhet for slitasje eller brudd, og erstatte noen gamle kabler.

3 Kontroller tilkoblingen mellom DVR boksen og enhver annen periferiutstyr, som for eksempel koblingsbokser, DVD-spillere, spillkonsoller eller VCR enheter. Hvis problemet vedvarer, må du koble DVR boksen direkte til TV og prøv igjen.

4 Kontroller at TV er satt til riktig kanal. En feil inngang påvirker visningen av DVR bildet.

5 Sørg for at volumet på TV og noen høyttalersystemer er skrudd opp og at mute funksjon av disse systemene er ikke aktiv.