Slik feilsøker en automatisk girkasse på en 1997 Ford Explorer

Slik feilsøker en automatisk girkasse på en 1997 Ford Explorer


Når automatgir begynner å handle opp kan det føre til at du noen store stress. Du tenker kanskje at du trenger en ny girkasse og føler at du er i ferd med å tilbringe noen alvorlige kontanter. Det er mulig at overføringen bare trenger en enkel løsning. Du kan feilsøke 1997 Ford Explorer i bare noen få trinn for å se om du kan unngå kostnadene ved en ny.

Bruksanvisning

1 Se på bakken der du holder din Ford natten. Se om det er en flekk av væske på bakken. Dypp fingeren i væsken for å se om det er rødt. Hvis det er en lekkasje, kan dette være problemet.

2 Kjøre bilen for å få sendingen god og varm. Du ønsker å kontrollere overføring væske nivå mens kjøretøyet er i gang, og overføringen er varm.

3 Løft panseret og finne overføringen peilepinnen. Det ligger på førersiden av motorrommet nær bak brannmuren. Det bør ha en etikett på den som leser "Transmission". Trekk ut peilepinnen og tørk den av med butikken håndkle. Sett den tilbake i røret og trekk den ut igjen. Les væskenivået. Nivået bør være til linjen som sier "Full Hot». Dersom overføring væske er lav, vil det føre til overføring til å mislykkes.

.

4 Smell overføring væske på peilepinnen for å se om det lukter brent. Du kan tørke noe av væsken på fingeren din og se fargen. Hvis fargen er veldig mørk, så du bør endre væske. Skitten eller brent væske kan føre til overføring til å mislykkes.

5 Sett driv opp ramper foran forhjulene og kjøre Ford opp på ramper. Sett på parkeringsbremsen og sett tre blokk bak en av bakhjulene. Slå bilen av og la den avkjøles helt.

6 Skyve under fronten på bilen med lys. Finn girkasse festet rett bak motoren. Se hele sendingen for noe som ser ut av sted. Mange ganger en wire kan løsne eller kobling kan bryte. Noen av disse tingene kan føre til overføring til funksjonsfeil.