Slik feilsøker en 1994 Jeep Wrangler med olje i luftfilter

Slik feilsøker en 1994 Jeep Wrangler med olje i luftfilter


Feilsøking olje i luftfilteret på en 1994 Jeep Wrangler heldigvis er en relativt enkel oppgave. Det er et par grunner olje kan være i luftfilteret, slik innsnevring ned årsaken bør ikke ta mye tid eller problemer. Reparasjoner for olje i luftfilteret kan variere fra lett og billig å utfordrende og dyrt. Du kan diagnostisere årsaken selv, men du må få en kvalifisert mekaniker til å gjøre reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Se nøye på luftfilteret for å fastslå nøyaktig hvor oljen befinner seg. Sjekk for å se om oljen er på den ene siden, på utsiden eller bare på innsiden av filteret.

2 Bytt ut PCV ventilen. PCV ventil arbeider innenfor utslippssystemet på Jeep, og hvis det er tett eller ødelagt vil det føre oljen til å være i luftfilteret. Problemer med PCV ventil angis med olje på utsiden av luftfilteret.

3 Se å se om det er noen olje på innsiden av Jeep luftfilter. Hvis det er mer enn sannsynlig at du har et mer alvorlig problem med motoren, for eksempel slitte ringer eller blåst stempler. Disse reparasjoner må utføres av en sertifisert mekaniker.