Slik feilsøker de Mitsubishi Modell WS-65813

Mitsubishi WS-65813 TV er en 65-tommers bakprojeksjons-TV. TV-utganger video i 1080i, 480p og 480i, og har V-Chip og bilde-i-bilde-mulighet. TVen har flere kompositt, komponent og S-video innganger for tilkobling av eksterne enheter. Problemer med TV inkluderer teksting boks vises på skjermen uten tekst, uten å vite hvordan du aktiverer den V-Chip og TV blir ikke svarer. Feilsøk disse problemene for å se om du kan løse problemet på egen hånd før du sender TV tilbake til produsenten eller ta den til en reparatør.

Bruksanvisning

Tom Gray eller Black Box på skjermen

1 Trykk på "TV MENU" -knappen på fjernkontrollen hvis en tom grå eller svart boks vises på skjermen. Denne boksen er der teksting for hørselshemmede vises; hvis det ikke er lukket bildetekst, vil boksen være tom.

2 Trykk på "Right" pilen på fjernkontrollen for å velge "Bildetekster" og trykk "Enter".

3 Marker boksen ovenfor "Analog bildetekster" og trykk "Enter". Trykk på "Down" pil til "OFF" vises i boksen, og trykk deretter på "Enter". Marker boksen ovenfor "Digitale innstillinger" og trykk "Enter". Trykk på "Down" pil til "OFF" vises i boksen, og trykk deretter på "Enter". Trykk på "Home" -knappen for å lagre endringene og lukke menyen.

V-Chip er ikke på

4 Trykk på "TV MENU" knappen hvis du ønsker å slå av V-Chip på. Du må slå den V-Chip på, som det ikke er slått på automatisk.

5 Trykk på "Right" pil for å velge "V-Chip Lock", og trykk deretter på "Enter".

6 Velg "ON" ovenfor V-Chip Lock ved hjelp av piltastene og trykk "Enter" for å aktivere den V-Chip lås. Fra denne skjermen kan du redigere hvilke programmer du vil blokkere, og de gangene du ønsker å blokkere dem.

7 Trykk på "Home" -knappen for å lagre endringene og lukke menyen.

TV vil ikke reagere

8 Trykk på "System Restore" -knappen i nedre høyre hjørne på forsiden av TVen hvis TVen ikke reagerer når du trykker på knappene på fjernkontrollen eller på frontpanelet på TV. Dette er en liten knapp som sier "System Restore" til venstre for den. Etter å ha trykket på knappen, strømlyset blinker grønt for omtrent ett minutt. Du må trykke på denne knappen ved hjelp av en nål, binders, penn, eller noen andre små og spiss gjenstand.

9 Vent til strømlampen slutter å blinke.

10 Trykk på "Power" knappen for å slå på TV-en. Sjekk eventuelle endringer i du har gjort på systemet for å se om de var tapt med systemet tilbakestilles. Du må sette opp noen systeminnstillinger som ble slettet igjen.