Slik Blog til Wordpress ved hjelp av en mobiltelefon

Å kunne poste en blogg i Wordpress konto via mobiltelefonen gir en enkel blogg innlegg under lunsjpausen, eller selv under et bad pause. Spesielt for profilerte bloggere, Wordpress er oppslaget funksjoner forenkle livet og øke produktiviteten. Her er tre måter å legge til en oppføring fra din mobiltelefon til din Wordpress blogg.

Bruksanvisning

1 Tilgang til nettstedet via nettleseren på telefonen din og navigere gjennom den vanlige fremgangsmåten på å poste en blogg som du ville gjort hvis du var hjemme ved hjelp av datamaskinen.

2 E-post er kanskje den enkleste måten å legge på telefon til Wordpress. Lag en unik e-postadresse som bare brukes til dette formålet - å drive innlegg direkte til din Wordpress blogg. Når du har gjort det, logger du Wordpress og gå til skrivealternativpanelet og legger inn riktig e-postserveren og portnummeret til den nye e-postkonto (denne informasjonen er vanligvis plassert i "konto" eller "innstillinger" fanen i din e-postkonto). Når informasjonen er fylt ut, skriv inn påloggingsnavnet (fullstendig e-postadresse) og passord for den nye e-postkontoen. Send en test e-post til den nye e-postkonto - det bør bli lagt til bloggen umiddelbart.

3 Bruk Wordpress mobiltelefon klient. Ulike webutviklere har utviklet plugins og kunder, som er tilsvarende programvare som du installerer på datamaskinen. Disse "mini programvare" som er spesielt for mobiltelefoner er installert på telefonen din, og tar seg av kodingen, slik at du kan fokusere på det du skriver i stedet for metodene for å få det lagt ut på nettet. Noen kunder er mer intuitivt og enklere å bruke enn andre, så prøvekjøre noen få de til å se hvilken du foretrekker.

Hint

  • Det kan kreve undersøkelser før du bestemmer deg for hvilken mobil plugin er kompatibel for telefonen, og egnet til ditt formål. For eksempel, hvis du bruker en iPhone, kan det være mye lettere å finne mobil plugin kunder til å bruke for blogging i motsetning til mobiltelefoner som ikke er smarttelefoner.