Slik beskytter du et Rim Under dekkskift på en motorsykkel

Slik beskytter du et Rim Under dekkskift på en motorsykkel


Fjerne og bytte dekkene på motorsykkel felger er en fysisk krevende prosess, og det er altfor lett å skli med lirke bar og riper selve hjulet. Du kan bare ta motorsykkelen til mekaniker når dekkene må skiftes, og de vil ta dem av felgene ved hjelp av en maskin designet for ikke å skade hjulene, men dette er dyrere. Den beste måten å gjøre dette hjemme, er å sørge for at lirke bar ikke kommer i direkte kontakt med hjulet under hele prosessen.

Bruksanvisning

1 Plasser hjulet i bakken og anvende en blanding av flytende såpe og vann til felgen og dekket for å fungere som et smøremiddel.

2 Legg den gamle håndkle over toppen av hjul og dekk, slik at det dekker det meste av dekket.

3 Tving lirke bar i mellom leppen, eller perle, på felgen og dekket så den gamle håndkle stopper lirke bar kommer i kontakt med felgen.

4 Fortsett denne hele veien rundt slik at en hel dekk veggen er av felgen og gjenta for den andre dekk veggen.

5 Smør felgen og det nye dekket med den flytende såpe.

6 Plasser dekk på toppen av felgen med håndkle klemt i midten.

7 Bruk lirke bar som før å tvinge dekket veggen på felgen. Trekk håndkleet ut noen få inches rundt slik at det ikke blir sittende fast mellom dekket og felgen.

8 Plasser håndkle på toppen av felgen igjen og bruke brekkjern for å tvinge andre dekk veggen på felgen stoppe hver noen inches å trekke håndkle ut slik at den ikke blir sittende fast.