Slik aktiverer en Cricket Wireless Cell Phone Self

Slik aktiverer en Cricket Wireless Cell Phone Self


Cricket Wireless tilbyr flere alternativer for mobiltelefon aktivering, inkludert i butikken, telefon og Internett. Sistnevnte tilbyr den mest praktiske, eliminere telefon ventetid og pendler til en Cricket Wireless plassering. Du kan aktivere telefonen uten hjelp av en Cricket Wireless ansatt i bare noen få klikk.

Bruksanvisning

1 Lad opp Cricket mobiltelefon bruker laderen som fulgte med den eller en kompatibel erstatning lader. Gå til Cricket hjemmeside og klikke på "Aktiver" linken øverst til høyre på siden.

2 Fjern telefonens batteri for å avsløre et klistremerke. Finne serienummeret, som er den lengste nummeret som vises på klistremerket. Den kan skrives som DECESN, ESN eller desember nummer. Skriv det i "min telefonens serienummer" plass på Cricket nettsted. Fullfør gitt oppgave i henhold til instruksjonene, som vanligvis krever at du velger alle av en viss form. Klikk "Next".

3 Fyll ut det elektroniske skjema for innsending på resultatsiden, å oppgi personlige opplysninger, som navn, adresse, telefonnummer e-postadresse og fødselsdato, og klikk. Klikk "Next".

4 Velg en trådløs plan. De Cricket PAYGo Månedlig planer varierer i pris fra $ 25 til $ 35. Velg mellom 300 og 1.000 månedlige minutter. Hver plan tilbyr ubegrenset mobil web data, og ubegrenset tekst, bilde og videomeldinger.

5 Gi ditt kredittkort eller debetkortinformasjonen, og klikk på resultatsiden, eller om du betaler med sjekk, oppgi konto og routing-nummer. Klikk "Complete Activation" og merk betalingen bekreftelse detaljer. Begynn å bruke mobiltelefonen umiddelbart.

Hint

  • Cricket Wireless tilbyr interaktive enheter tutorials - se lenke i Resources - for at du skal få mest mulig ut av telefonen.