SkyCaddie funksjoner

SkyCaddie funksjoner


SkyCaddie er en elektronisk håndholdt avstandsmåler for sporten golf, produsert av selskapet Skygolf. Avstandsmålere er Global Positioning System, eller GPS, enhetene er designet for å gi amatørgolfere informasjon om kursene de spiller, på samme måte som en caddie vil råde en profesjonell golfspiller. Ifølge Skygolf har sine ansatte gikk og kartlagt over 26.000 kurs, med mer blir lagt på en jevnlig basis.

batteri~~POS=TRUNC

Det er for tiden tre forskjellige SkyCaddie modeller tilgjengelig, i samsvar med forskjellige prisklasser. Alle modeller har værbestandig casing og er batteridrevet, selv om batteritype avhenger av modellen. Lavere modeller med færre funksjoner bruker AAA-batterier, mens de høyere modellene bruker oppladbare, drop-in lithium ion-batterier som kan vare 14 timer eller mer, ifølge Skygolf.

lesbare Screens

Skycaddies kommer med 3-tommers flytende krystall display eller LCD-skjermer dekket i en transflektiv belegg. Disse belegg er lys reflekterende, slik at de er lett å se og lese i sterkt sollys, en nødvendighet på golfbanen. Ifølge Skygolf, viser SkyCaddie skjermen alle bildene i full farge.

Digital Scorecard

SkyCaddie inkluderer en digital scorecard funksjonen. Scorekort kan lastes opp til Skygolf & rsquo; s Club SG hjemmeside ved å synkronisere avstandsmåler og datamaskin. En gang i Club SG, kan golf statistikken lagres og analyseres for å bidra til å forbedre spillet ditt, ifølge Skygolf. Club SG tilbyr også online SkyCaddie støtte, sosiale nettverk og muligheten til å bestemme din rekreasjons handicap poengsum.

Intelligreen

Intelligreen er den patenterte navnet for SkyCaddie & rsquo; s greener vise system. Informasjon om kurs & rsquo; s dybde, høyde, endringer i høyde, feller og farer, form og avstand til hullet fra alle posisjoner og vinkler er lagret i Intelligreen. Shot avstand beregnes automatisk og oppdateres mens du spiller.

Auto Course Velg

Forutsatt at golfbanen du spiller på er en av de titusener som er tilgjengelige for SkyCaddie, vil selvfølgelig velges automatisk for deg, bestemmes av din fysiske plassering. Dette eliminerer behovet for å bla gjennom lange lister over kurs, eller til og med behov for å vite det riktige navnet på kurset som du & rsquo; re spille. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig når du reiser og spille på ukjente greener. I tillegg, hvis du spiller et kurs som ikke er i SkyCaddie listen, kan du legge den inn manuelt ved å følge enkle instruksjoner på skjermen som beskrevet i en gjennomgang på LearnAboutGolf.com.