Sette inn et minnekort i en Motorola Droid

Sette inn et minnekort i en Motorola Droid


Motorola Droid inkluderer en 16 gigabyte microSD-kort for lagring av programfiler, musikk, videoer og andre dokumenter. Hvis du finner ut at dette ikke er nok plass til filene dine, kan du erstatte den medfølgende microSD-kort med et kort på opptil 32 GB. Droid microSD-kort er lagret under telefonens batteri, slik at du kan ikke bytte ut kortet mens telefonen er fortsatt på.

Bruksanvisning

1 Hold strømknappen på toppen av telefonen. Trykk "Power Off" på skjermen og vente på at telefonen skal slå seg av.

2 Skyv Droid bakdekselet ned, og løft det opp og bort fra telefonen.

3 Skyv telefonens batteri ned, og løft det opp og ut av telefonen.

4 Trekk den nåværende SD-kort (hvis den finnes) mot bunnen av telefonen for å fjerne den fra kontakten på toppen av batterirommet.

5 Skyv den nye SD-kortet inn i kontakten på toppen av batterirommet. Gullkontaktene på undersiden av kortet skal vende ned og un-runde siden av kortet skal være nærmest bunnen av telefonen.

6 Sett batteriet og telefonens bakre dekselet ved å skyve dem på plass. Hold strømknappen for å slå telefonen på igjen.

7 Trykk på menyknappen når telefonen starter. Velg "SD-kort og telefonlagring" fra "Innstillinger" -menyen. Trykk på "Formater SD-kort." Dette vil fjerne alle data som er på det nye SD-kort og forberede kortet for bruk med telefonen.

Hint

  • Hvis du har lagret filer til minnekortet som allerede er installert på telefonen, vil du ikke være i stand til å få tilgang til disse filene med mindre du overføre dem til den nye minnekortet. Koble Droid til datamaskinen med USB-kabel, tilgang til Droid i "Min datamaskin", og dra innholdet på minnekortet til en ny mappe på skrivebordet. Etter at du har satt inn et nytt minnekort, koble telefonen til datamaskinen og dra filene tilbake til Droid.