Selskaper som sleper store bobiler

Bobiler eller bobil, også kjent som RVs, kan være like så lenge som nesten 50 fot med seksjoner som kan utvide og brett ut, noe som gjør bilen virkelig virke som et hus på hjul. Men når disse store kjøretøy bryte ned, kan de være en utrolig hassle å taue fra sted til sted, trenger bestemte typer slepe-selskaper med bestemte typer utstyr.

god Sam

God Sam er en krise veien siden service, spesielt designet for RV eiere over hele landet. Som AAA veikanten tjenester, de har relasjoner med tauing bedrifter over hele landet som bruker flatbeds eller tauing kjøretøy. De har evnen til å taue en stor tung bobil riktig uten å skade den eller forårsaker en ulykke. God Sam har 24-timers kundeservice forsendelse, uten kilometerbegrensning eller utgiftsrammer og dekning over overalt i Nord-Amerika. Med platina hjelp pakken, vil god Sam også endre blåst ut dekk for RV drivere, da dette kan være en utfordrende ting å reparere, spesielt utenfor en motorvei i midten av ingensteds.

god Sam

PO Box 6888

Englewood, CO 80155

1-800-842-5351

goodsamclub.com

Phoenix Bilberging service

Phoenix Bilberging Tjenesten tauer og transporterer brutt ned bobil på en jevnlig basis. De har jobbet i Phoenix-området i over 25 år og har en flåte av lastebiler med de nyeste funksjonene, som heavy duty del av utstyret som kalles den rette tilnærmingen Plan System. Dette gjør at bobiler å bli løftet opp på plans og transporteres på den måten, eller bare slept bak planskanneren. De har $ 1 million av ansvarsforsikring og $ 100.000 av ombord ansvarsforsikring som dekker alle kjøretøy de transport.

Phoenix Towing Service LLC

3220 W Villa Rita Dr

Phoenix, AZ 85053

602-680-7117

phoenixtowingservice.com

Bills Bilberging og gjenoppretting

Ligger i Washington State, Bill Towing and Recovery-tjenesten har tjent sør Yelm og Thurston fylker siden 1970. Det grunnla Uavhengig Towers of Washington, som fungerer sammen med andre bergingsbil selskaper rundt om i staten. De gir tauing tjenester for bobiler 24 timer i døgnet, syv dager i uken i en av to måter. De vil enten laste bobilen opp på en flatbed slep lastebil eller de vil løfte rammen av bobil, slik at de kan taue den bak sin bergingsbil.

Bills Bilberging og gjenoppretting

801 Yelm Avenue West

Yelm, Washington 98597

360-458-5963

billstowing.net