Scorpion hjelm Lining Removal

Scorpion linje av motorsykkel hjelmer inkluderer funksjoner som er utformet for å øke brukerens komfort nivåer, inkludert en uttrekkbar SpeedView solskjermen. Men forestillingen hjelmen Selskapet har ikke glemt at en hjelm verste fiende er fuktighet. Vises det meste i form av svette, er fuktighet den ledende årsak til hjelm "funk", heter det unappealing lukt som følger med en stor sal tid. Heldigvis har Scorpion utviklet sine hjelmer med avtakbare liners for å gi et pust av frisk luft.

liner fjerning

Fjerne liner fra en Scorpion hjelm er faktisk ganske enkelt, men krever fjerning av noen ekstradeler. Begynn med å fjerne hjelmen hake skjørt, demontere snaps som fester det til halsen liner. Deretter forsiktig trekke skjørtet oppover til plaststøttene gli ut fra skum EPS liner. Deretter fjerner kinnputene. Kinn elektrodene er festet med tre innlegg som holdes på plass ved hjelp av trykknapper på den indre skall av hjelmen. Trekk forsiktig hvert kinn pad mot baksiden av hjelmen til de er helt løsrevet. Deretter fjerner halsen liner ved å trekke oppover på de to fremre faner og fanen på baksiden av hjelmen. Endelig er kronen liner festet med to borrelås faner. Komme inn i hjelmen og ta tak i venstre og høyre kant av duken og trekk den forsiktig ut av borrelås kategoriene.

Rengjøring av Liner

Når rutefly komponenter er fullstendig fjernet, er det tid for en god rengjøring. Scorpion forsikrer at ingen av hjelm ens komponenter kan bli skadet av vann, så vaske duken er den enkle rette for en stinkende hjelm. Sett kronen liner, nakke liner og kinn pads i et putetrekk og plassere den i en vaskemaskin satt på "milde". Bruk et mildt vaskemiddel og la den syklusen helt. Tørk liners og kinnputene naturlig og vekk fra sollys, som tvang varme og direkte sollys kan skade liner materiale og fremme utviklingen av stygg lukt. Når pads og liners har tørket helt, re-installere dem inn i hjelmen ved å reversere fjerningen.

Ytre Shell Care

Mens liners og kinnputene blir rengjort, bruke noen minutter rengjøring utsiden av hjelmen. Bruk en plast-spesifikke renere / polish og en ren mikrofiber håndkle for å hindre skade finish av hjelmen. Påfør renere rikelig til utvendig og ytre overflaten av visir, tørk bort. Bruk en anti-tåke rengjøring spray på innsiden av ansiktsskjerm. Vær forsiktig med å bruke noen form for løsemidler eller petroleumsbaserte rengjøringsmidler på hjelmen, da disse vil spise unna på hjelmens overflate og kan være skadelig for utviklingen av hjelmen.