Scooter trafikkreglene i Minnesota

Scooter trafikkreglene i Minnesota


En scooter er et praktisk transportmiddel, spesielt hvis alle dine behov er innenfor en kort radius. Foreldre gir ofte scootere som å gå til college presenterer fordi de er nyttige rundt campus. De har fungert som en ideell transportmiddel for tenåringer og lærer dem veien fornuft og ansvar. Som enhver annen stat, har Minnesota sin andel av regler for ridning en scooter. Minnesota definerer en sparkesykkel som en enhet med styret, hjul 10 inches i diameter eller mindre, og det går ingen raskere enn 15 km / h.

Registrering

Registrere scooter er ikke nødvendig i Minnesota; Dessuten er det ikke nødvendig at det skal inspiseres. Du trenger ikke et dokument som viser bevis på salg av scooter eller en lisens plate.

Alder, sikkerhetsregler

Scooter operatørene trenger ikke førerkort. Du må imidlertid være minst 12 år for å bruke scooter på offentlig vei. Hvis du er under 18 år, må du bruke hjelm godkjent av Department of Public Safety. En scooter kan ikke bære andre enn operatøren.

Rules of the Road

Scootere er tillatt på stier, gater og veier ment for sykler med mindre lokale jurisdiksjoner sier noe annet. Scootere er ikke tillatt på fortau. Operatører kan skrive kjørefelt, men må bo så nært som mulig til høyre side av veien og reise i samme retning som strømmen av trafikk unntatt når du passerer et kjøretøy. For å gjøre en venstresving på en offentlig gate må du gå av scooteren mens på høyre side av veien og gå det over. En frontlys og baklys er nødvendig for natt ridning eller i dårlig vær.