Rumble Bee Ground Effects

The Rumble Bee trim og bakken effekter pakken er en av de mest merkbare trims Dodge tilbyr for sine lastebiler. Det ligner på Super Bee pakken som var tilgjengelig for kraftig eldre modell Ladere og Challenger sportsbiler, men annet enn å hanke inn de Super Bee arv gjennom bruk av navnet og logoen grafikk, Rumble Bee lastebiler har lite til felles med sine navnebrødre. The Rumble Bee pakken var tilgjengelig på Dodge Ram 1500 lastebil bare for en svært begrenset tid i 2004 og 2005. Dodge gjort 3700 Rumble Bees før seponering av linjen.

Ground Effects

Alle Rumble Bees kom med en bakken effekter kit. En bakken effekter pakken var tilgjengelig markedet fra Dodge også, så drivere kan skape utseendet på Rumble Bee kropp kit uten å kjøpe en faktisk Rumble Bee utgaven lastebil.

Den bakken effekter kit er en tettsittende body kit som er malt for å matche karosseriet. Settets stykkene strekker seg fra bunnen av hoveddelen av lastebilen, gir trucken en kraftigere eller mer robust utseende. De Rumble Bee bakken effekter gå rundt hele lastebil, med unntak av støtfangeren bak.

farger

Dodge Rumble Bee pakken var tilgjengelig i gult og svart. En versjon har lastebilen kroppen i en farge kalt Solar Gul, med tre svarte striper plassert vertikalt på siden av sengen av lastebilen bak bakskjermen godt. Den andre versjonen er svart med gule striper. I sentrum av stripene på hver modell er en circlular logo inneholder Rumble Bee. The Rumble Bee logo-symbolet er en humle-type skapning som har motor rør som stikker opp av ryggen rett over vingene.

Nøkkelegenskaper

The Rumble Bee er kjent for sin 345-hk 5.7L Hemi-motor så vel som dens unike utseende. Andre funksjoner inkluderer den gule instrumentpanelet, halen lys vakter, en krom eksos spissen, en faux hette scoop, en aluminium drivstoff dør og Rumble Bee logo på innsiden samt utsiden av lastebilene.