Range Rover Safety

Den L322-baserte Land Rover Range Rover debuterte for 2002 modell år og er fortsatt i produksjon fra og med 2011 årsmodell. Range Rover opprettet luksus SUV-segmentet i 1970, og denne gjentakelse av modellen fortsetter som arv, mens omfatter avanserte sikkerhetsfunksjoner.

Bremsing og Traction

Range Rover er utstyrt med standard fire hjul ABS skivebremser som styres av en elektronisk bremseassistanse system. Grep på denne full-size SUV er økt med en standard traction control system, samt en standard bilens stabilitet kontroll system og automatisk nivåregulering suspensjon.

Crash Protection

Bilen tilbyr et komplett utvalg av kollisjonsputer. I tillegg til fører og passasjer, det er også utstyrt med standard-sidekollisjonsputer med hodebeskyttelse for passasjerer foran og bak, samt front-sidehode gardinkollisjonsputer for fører og passasjer.

Sikkerhet

Range Rover har standard barnesikring samtidig gir standard elektriske vinduer og elektriske låser. Land Rover utstyrer også denne bilen med en standard avansert kjøretøy anti-tyveri sikkerhetssystem med nøkkelfri adgang.