Quantum Batteri Instruksjoner

Quantum Batteri Instruksjoner


Resirkuler tid, eller den tiden det tar for blitsen for å lade opp til neste bilde, kan være en stor kilde til frustrasjon for fotografer som ønsker å ta bilder i rask rekkefølge. Når du tar et bilde, tømmer blitsen sin kraftreserve og må lade på nytt før den kan gjøre en annen. Ofte den lader saktere enn fotografer ønsker. En metode for å forkorte at recycle tid er å bruke en Quantum batteri, en ekstern strømkilde som kobles til blitsen, fylle sine kraftreserver raskere etter hvert blink.

Bruksanvisning

Lade Quantum batteri

1 Sett ladepluggen i "RE-CHG" jack på kvante batteriet og koble den andre enden inn i stikkontakten, slik at enheten er satt til "RE-CHG."

2 La enheten kostnad for 6 timer hvis det har vært helt utladet. Den kan også stå over natten for å lade uten å skade enheten.

3 Lad hver 3 til 6 måneder hvis du ikke bruker batteriet i lange perioder av gangen, og oppbevar ved romtemperatur.

Sette inn strømmodul og testing polaritet

4 Åpne batteridekselet på blitzen og ta ut batteriene.

5 Plasser strømmodul, den delen som ser ut som en gruppe av batterier med en kabel som kommer ut av toppen, inn i det åpne batterirommet, og husk å matche polariteten (+/-) markeringene.

6 Kontroller at enheten er festet i rommet ved å skyve døren lukket så mye som mulig. Hvis batteriet dør er en hengslet type plasser borrelåsputene på døren og blitsen og bruke en 4-tommers borrelåsen for å feste de to sammen. Hvis døren kommer helt av, bruker du en av borrelås.

Merk: alle borrelås og pads leveres.

7 Sett strømmodulen inn i flash jack, bytte batteriet til "ON" og deretter tilbake til "RE-CHG." Hvis den røde "STOPP!" lampen lyser, kraftmodulen er satt inn baklengs og må slås rundt.

8 Gjenta polaritet testen hvis du måtte bytte strømmodulen rundt. Hvis ikke, gå videre til trinn 6.

9 Slå på både blitsen og Quantum batteri, og du bør ha makt.

Hint

  • Du kan bruke to strømmoduler samtidig utnytte "FLASH" og "rask" utganger; bør imidlertid polariteten testes på begge enhetene ved hjelp av "FLASH" output.
  • Bruk alltid "Flash" output når du setter inn kraftmodulen, for å forhindre skade på blitsen.
  • Når grønne lampene ikke lyser etter skytingen, lade umiddelbart. Ikke bruk før oppladet igjen.