PSI & Fuel Pressure Spesifikasjoner for en Corvette

PSI & Fuel Pressure Spesifikasjoner for en Corvette


Den 30. juni 1953, den første Chevrolet Corvette gikk i produksjon. Per desember 2010 er det seks generasjoner av Corvette. Chevrolet foreslår følgende anbefalte dekk og olje pounds per kvadrat-tomme drivstofftrykkspesifikasjoner (PSI) og for å opprettholde sjåfør og kjøretøy sikkerhet.

2008-11 Corvette ZO6 oljetrykk

Oljetrykket skal være mellom 20 og 80 psi (pounds per kvadrattomme). På en varm dag eller i løpet av langvarig tomgangskjøring, vil oljetrykket bli så lav som 6 psi, noe som er normalt. Motoren oljetrykksmåler, innenfor instrumentpanelet, overvåker gjeldende trykk. The 2011 Corvette Z06 brukermanual sier at oljetrykket kan nå 100 psi ved akselerasjon eller bare når du starter bilen.

2008-11 Corvette dekktrykk

Når du kjører med hastigheter på 175 km / h eller mer, hvor juridisk, Fyll dekkene med 38 psi eller det maksimale lufttrykket vises på dekkets sidevegg --- som er lavest. Standarden dekktrykk monitor system vil varsle drivere til farlige fall i lufttrykket i dekkene også.

Drivstofftrykkregulator

Drivstofftrykkregulator og elektronisk kontrollmodul datamaskinen kontrollerer strømmen av drivstoff inn i motoren. Det er ikke et interiør måler som overvåker drivstofftrykket. For å bestemme drivstofftrykk, finn Schrader ventil på fuel rail og bruke en drivstofftrykkmåler.