Profesjonelle mekanikere Verktøy

Profesjonelle mekanikere Verktøy


Vi er avhengige av talent og erfaring av profesjonelle mekanikere å vedlikeholde og reparere våre biler. For å gjøre jobben sin effektivt, profesjonelle mekanikere stole på et arsenal av verktøy. Noen er identiske med de verktøyene som brukes av huseiere, andre som en momentnøkkel, død slag hammer, motor heise eller pneumatisk fastnøkkel er spesialiserte verktøy som brukes nesten utelukkende av mekanikk.

moment~~POS=TRUNC

En momentnøkkel brukes til å bruke et sett mengde kraft til en bolt hode. Hvis en mekaniker har erstattet en toppakning, bruker han en momentnøkkel når du installerer topplokket. Momentnøkkel er utstyrt med en målemåler som viser når momentnivå oppfyller spesifikasjonene fastsatt av motorprodusenten. Momentnøkkel ligne socket fastnøkkel og noen er utstyrt med utskiftbare hoder. Momentnøkkel er produsert for både metriske og SAE (Society of Automotive Engineers) bolter og muttere.

Døde Blow Hammer

Når du forsøker å frigjøre en dårlig rustet ball mount eller utføre kroppsarbeid, kan en mekaniker ansette en død slag hammer. Laget av gnist- materiale, inneholder hodet av en død slag hammer en sylinder fylt med stål, messing eller blyhagl. I motsetning til en solid stål hammer som kan sprette tilbake og treffe mekaniker, skuddet inne hammeren absorberer rekylkraften og ikke sprette tilbake mot brukeren.

Engine Hoist

Når du trekker en motor ut av en bil, sysselsetter en mekaniker en motor heise. Noen er montert over hodet på en stålskinne, mens andre er montert på en ramme som er utstyrt med en trinse som kan flyttes rundt mekanikeren arbeidsområde. Begge typer løfte og suspen motoren med heavy-duty stål-kjeden.

pneumatiske muttertrekkere

Når du roterer et sett med dekk, bruker en mekaniker en pneumatisk fastnøkkel til å raskt fjerne slepe nøtter. En pneumatisk skiftenøkkel blir drevet av komprimert luft som tilføres til verktøyet via en pneumatisk slange festet til en luftkompressor. I de riktige hendene, kan en pneumatisk fastnøkkel enkelt fjerne seks slepe nøtter i et minutt eller to.

breaker Bar

Hvis en mekaniker møter en dårlig korrodert eller strammes mutteren, vil han bruke en breaker bar på konsert med en pipe skralle. En avbryterstang er ganske enkelt et langt hult stålrør i hvilken enden av sperreanordningen er satt inn. Ved å gjøre lengden av sperrearmen 2 frem til tre fot lenger kan mekanikeren doble eller tredoble den dreiekraft av sperreanordningen gjennom prinsippet innflytelse.

Hånd verktøy

Nesten hver profesjonell mekaniker eier en rullende verktøyet brystet. Inne i den er fylt med stikkontakter, skrutrekkere, boks og åpent skrutrekker, tang, avbitertang, kabelkuttere, wire strippere, krymping verktøy, skru avsug, mutter splittere, filer Småkubein og en høy intensitet lommelykt. Enten han varmer opp motoren i en Model-T eller erstatte viftereimen på en Rolls Royce, om han har de riktige verktøyene, kan en god mekaniker fikse nesten hva som helst.