Problemer med Racing Sports Car Coil Over Suspension Design

Problemer med Racing Sports Car Coil Over Suspension Design


Typiske suspensjoner ha en støtdemper for å ta brunt av støt og en fjær for å returnere hjulet til sin normale stilling. En spole i løpet av støt setter de to komponenter sammen. Coil over støtdemperen er ofte brukt i racing og sportsbiler applikasjoner. I tillegg til å være en elegant ingeniør løsning, de fleste coil overs har andre rase avlet funksjoner i form av justeringsmuligheter. Selv om "rase-avlet," spiral over støtdemperen er ikke ideelt når verktøyet og enkelhet er viktigere enn ytelse.

Mangel på Justeringer

Enten spolen over sjokk har et problem, avhenger i stor grad på søknaden din. Hvis du er racing, gjør autocross eller hill klatrer, eller bare kjører bilen aggressivt, vil du så mange justeringer som mulig. Justeringer tillate deg å "tune suspensjon." Men ikke alle coil overs kommer til å gi deg den kontrollen du ønsker. De kan ikke ha en justerbar fjærplate, slik at fjærspenningen eller kompresjonsdemping, selv om de fleste har dempingsjustering. Hvis du ikke har alle disse justeringene, kan du ha en god fjæring, men det vil ikke være allsidig.

kompleksitet

Derimot, hvis du har alle justeringer, har du mange variabler. Når du begynner å eksperimentere, tar det ikke mange variabler å skape en svært kompleks oppgave. Hvis du kan sette tre forskjellige ting 10 forskjellige måter --- bør du ta opp hvordan de er satt før du endrer dem og hva som skjer som følge av eventuelle endringer. Tuning din suspensjon krever mer enn gode komponenter; det krever kompetanse.

Eksponering for Damage

Det er ingen sjokk boot på spolen over sjokk. Ikke bare er de mer utsatt for rusk, slik som småstein blir sparket opp av andre biler, de er mer sannsynlig å pådra seg skader fordi de består av mykere legeringer. Coil over støtdemperen er fint utviklet og bruke lette metaller, så en stein som kanskje bare chip pulveret lag med en normal støt kan forårsake alvorlig skade en spole over. Men sportsbiler og road racing biler er mindre sannsynlig å være drivkraften i miljøer med den slags rusk.