Powder Coating triks

Powder Coating triks


Hvis du ønsker en mer holdbare, miljøvennlige finish for din bil eller sykkel, er pulverlakkering veien å gå. Ifølge Hotrod.com innebærer pulverbelegg sprøyting på en termoherdende pulver som deretter oppvarmes ved 350 til 400 grader Fahrenheit for å smelte pulveret inn i et glatt, slitesterkt belegg. Du kan pulver strøk noe metall selv om prosessen er litt delikat og vanligvis krever en profesjonell til å utføre det i en velutstyrt garasje. Men er det noen tips og triks for en vellykket pulverlakk søknad.

Innledende Stripping triks

Før du engang tenker på begynner pulvermaling prosessen, må du kle bilen din, eller metallet varen du er belegg, til de nakne bein av materialet. Ikke la noen maling, rust eller element som kan smelte under oppvarmingen del av pulvermaling prosessen. Hotrod.com anbefaler sprengningsarbeid metall med en sand blaster etter at du strippe det ned til en mer komplett forberedelse; denne metoden vil også kreve fjerning av mindre elementer som lager og bolter / muttere. Nøkkelen er å ikke la noe materiale pulveret kan forholde seg til i tillegg til metallet selv.

forberedelse triks

Du må videre prep din nedstrippet metall ved å dekke eventuelle områder som du ikke vil pulverlakkert. Hotrod.com anbefaler bruk av høy temperatur tape til å dekke noen av de områdene du ønsker fri fra belegget. Du, eller pulverlakkering tekniker må sette plugger i noen gjengede hull eller hull hvor festene går gjennom; disse områdene skal forbli fri fra belegget. Man må også ta hensyn til tykkelsen av pulverbelegget i forhold til områder eller deler som monteres mot hverandre for å gi plass til variasjonen etter at belegget er fullført. Pulverbelegg er vanligvis 1 til 3 mm, avhengig av typen og mengden anvendt.

powder triks

kan brukes til mange forskjellige farger og typer av pulver i pulverbeleggprosessen. For å sammenligne farger og kvaliteten på pulver, bruker industristandarden nummereringen "relle" system. Hotrod.com anbefaler å bruke enten en forbedret eller super polyester pulver. Forbedret polyester har en mer jevn påføring, gir mer av en glans til mål og har bedre holdbarhet og kjemisk påvirkning. Super polyester har enda mer slitestyrke mot støt, større kjemisk motstandsevne og er en av de beste tilgjengelige pulvere. For en mer økonomisk alternativ, kan du feste med en av de første pulver laget for pulverlakkering, en standard polyester pulver for innendørs og utendørs bruk.