om Gaffeltruck

om Gaffeltruck


Truck er en viktig del av virksomheten. Lær om trucker, hvordan de fungerer og sikkerhet bekymringer. Finn ut om gaffeltruck er en god investering, og få informasjon om hvordan du bli underholdt av gaffeltrucker.

Betydning

Gaffeltruck brukes for materialhåndtering og produkthåndtering av alle slag. Gaffeltrucker bevege materiale og produkter i stor målestokk, noe som eliminerer arbeidskraft for å måtte bevege materiale for hånd i mindre enheter. Gaffeltruck er effektive i flytting av produktet.

Funksjon

Gaffeltruck er utformet slik at produktet kan lagres i reoler så høyt som 30 til 40 fot, maksimere lagerplass. Gaflene er festet til masten, som beveger produktet opp og ned, med en teleskopisk hydraulisk sylinder. Et annet sett med hydrauliske sylindre tillater masten å vippe. Den tredje hydrauliske sylinder er for en sideforskyvning, som brukes for posisjonering. En teleskopisk hydraulisk sylinder er et system som gjør at heisen for å heve produktet ved at den hydrauliske sylinder for å gli inn i hverandre som deler av et teleskop, og skaper en ytterligere avstand på heisen.

Egenskaper

Opp og ned, vippe, og sideforskyvning drives av tre separate spaker. For eksempel ved å trekke tilbake på opp og ned spaken, vil gaflene heves. Presse frem på samme spak, og gaflene gå ned. Trekk tilbake spaken, og lasten vipper tilbake; presse frem, og lasten vipper fremover. På siden girspaken, trekke tilbake, og det går til høyre; presse frem, og det går til venstre. Alle gaffeltrucker styre fra bakhjulene, slik at gaffeltruck for å slå i en strammere radius. Den forover og bakover for overføringen er plassert på rattstammen.

Størrelse

Gaffeltrucker blir vurdert i størrelse av kapasiteten til belastning som de kan løfte. De kan løfte tungt vektkapasitet på grunn av en gigantisk motvekt plassert på baksiden av gaffeltruck. Motvekten balanserer gaffeltruck når den har en tung belastning. En liten gaffeltruck veier ca 9000 lbs., Så mye som to full-size pickup lastebiler, og kan løfte 4000 lbs. Størrelsesområdene av en gaffeltruck er ekstreme, som strekker seg opp til 80.000 lbs. av løftekapasitet.

betraktninger

Sikkerhet er å anse mens du kjører en gaffeltruck. Hale en belastning i revers hvis laste blokker ditt syn. Reise i revers ned en rampe. En svært viktig sikkerhetsproblem for operatøren er hvordan man skal montere heisen. Montering av løfte kalles "trepunkts holdning," med høyre hånd på baksiden av setet, venstre hånd på oppreist på sikkerhetsburet og venstre fot på trinnet. Truck er laget av solid stål, og et fall eller slip kan være farlig.

Potensielle

Ved hjelp av gaffeltrucker, kan bedrifter fremskynde hele lastebillass med produktet raskt og effektivt, forebygge fysisk anstrengelse og skade for arbeidstakerne. Fotgjengere har alltid 100 prosent av rett-på-vei. Bruk aldri en gaffeltruck på ujevne overflater eller motorvei. Bruk alltid sikkerhetsbeltet når du kjører heis. Hvis en gaffeltruck slår over på sin side, vil du ønsker å bo inne rammen av heisen; aldri hoppe ut av en gaffeltruck.

Expert Insight

Fremtiden for gaffeltruck er en solid en, og det vil alltid være et viktig verktøy i å flytte de produktene som vårt land bruker i masse mengder. Sertifiseringer og lisensiering er protokoller som vil forbli innenfor OSHA overholdelse standarder for bedrifter ved hjelp av gaffeltrucker. Bedrifter kan tilby underholdning til operatører og ansatte gjennom Gaffeltruck Rodeo. Rodeo består av en hinderløype og delikat manøvrer som setter en basketball i rammen.