Om Car Drifting

Når en driver driver, med hensikt tvinger han bakhjulene av bilen sin for å miste veigrep, slik at bilen til å bevege seg sidelengs langs en kurve. Teknikken ble utviklet i Japan og har spredd seg inn i vestlig kultur i løpet av de siste fem årene. Selv om det ikke er anerkjent som en sport av Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), betyr bil drifting har en rekke organiserte arrangementer rundt det, ikke bare i Japan, men i hele Europa og i USA og Australia.

History of

Bil drivende har sine røtter i de fjellrike veier i Japan. I løpet av 1970, en mann ved navn Kunimitsu Takahashi dominerte motorsport kulturen i landet og hadde en tung hånd i utviklingen av drivende teknikker. Disse ble raskt praktiseres av andre japanske syklistene og snart fant veien inn i All Japan Touring Car Championship.

De første drivende teknikker ble snart plukket opp av en gateracer heter Keiichi Tsuchiya. Han ble berømt for sin drivende dyktighet og ble plukket opp av "Option Magazine" i 1988. De slo seg sammen og utviklet en av de første hendelsene fokusert spesielt på drivende.

Som drivende arrangementer multiplisert og videoene ble spredt rundt over drivere trekke ut dristige svinger, ble flere land utsettes. Nye hendelser ble opprettet, og nå er det store turneringer i sju andre land enn Japan, som beviser hvor raskt sporten flyttet fra gatene og inn på lagerbanene.

Utvikling

Drifting har flyttet inn og ut av organisert Bilsport siden det startet i Japan. Etter å ha blitt introdusert, ble drivende teknikker som brukes av profesjonelle syklistene i Japan fordi den tillot dem å komme ut av svinger på en høyere hastighet og dermed få et hopp på sine motstandere. Ettersom flere og flere fagfolk vedtatt drivende, så gjorde syklistene på gaten.

Ettersom tiden gikk, street syklistene begynte å eksperimentere med nye og forskjellige teknikker. For en kort stund, drivende ble mest sett på gata. Etter det begynte å spre seg inn i vestlige kulturer, det igjen gjort sin vei inn i organisert racing som hendelser ble satt sammen rundt drivende. Det strekker nå linjen som begge deltok i gateløp og profesjonelle syklistene bruker, stole på og gjenoppfinne drivende.

Geografi

Bil drivende har sin opprinnelse i Japan, og til denne dag antall drift syklistene kommer fra Japan oppveier andre land. Det er imidlertid drive syklistene og syklistene vedta drivende teknikker over hele verden, uansett hvor Bilsport eksisterer.

Mange arrangementer med fokus på drifting har blitt satt opp globalt. Det er store årlige drift konkurranser i Japan, USA, Malaysia, Australia, Irland, Storbritannia og Canada.

Funksjon

Drifting brukes både som en taktisk manøver når racerbiler og også å gi showmanship og som en "lure" kjøreteknikk. Drifting lar syklistene å komme ut av svingene med større akselerasjon. Hvis timet perfekt, kan en drift gi en driver en stor fordel i forhold til andre biler i et løp.

Drifting er også en crowd-pleaser og hjelper street syklistene få troverdighet. Under drift konkurranser, er en av de fokuserer på showmanship av drift, som er dømt og lagt inn en driver totale poengsum.

Risikofaktorer

Det er en høy risiko involvert med drivende, både til bilen og sjåføren. Drift teknikker, også de for nybegynnere, er vanskelig å gjøre og krever praksis og dyktighet. Hvis ikke utføres riktig, vil en bil lett spinne ut av kontroll. Under et løp, betyr at det er en høy sannsynlighet for krasj og fysisk skade på drivere. For å være så trygg som mulig mens drivende, er det viktig å øve utenfor banene og til å betale forsiktig oppmerksomhet til press på gasspedalen i en sving. For mye eller for lite er en av hovedårsakene til spin-outs.