Nortel Phone System Instruksjoner

Nortel Phone System Instruksjoner


Nortel Selskapet spesialiserer seg på kontortelefon systemer og gjør telefoner som er enkle å bruke i et slikt miljø. Hvis du har en Nortel telefon system, er det lett å bruke telefonen til å ringe utenfor kontoret og for å gjøre interne samtaler innen kontortelefonen systemet ved å trykke på et par knapper. Når Nortel telefonen systemet er tilkoblet, kan du sette innringere på vent for å gjøre andre ting uten å holde telefonen mot øret, samt veksle mellom aktive samtaler for å utnytte to linjer om gangen mens du arbeider.

Bruksanvisning

1 Løft av røret for Nortel telefonsystemet når det ikke er en samtale som skjer. Trykk på "9" på det numeriske tastaturet for å få tilgang til en ekstern linje hvis du har planer om å ringe et nummer som ikke er en del av den interne kontor system. Når du trykker på "9" vil du høre en normal summetone. Trykk på tallene på puten for å nå den personen du prøver å kontakte, og pass på å gå inn i retningsnummer og landskode hvis det er nødvendig.

2 Løft av røret på Nortel telefonen når linjene er klare. Trykk på internnummeret for skrivebordet eller kontoret du prøver å nå i det interne arbeidssystem. Ikke trykk "9" på forhånd. Du vil bli koblet til denne utvidelsen uten å forlate det interne systemet.

3 Løft av røret på Nortel telefonen når den ringer går av, og skjermen blinker. Dette vil automatisk koble opp samtalen. For å plassere den som ringer på vent, trykk på "Hold" -knappen som er formet som telefonen mottaker. Dette vil holde den som ringer på linjen, og de vil høre dine selskaper holder melding til du kommer tilbake til dem. Ikke henge opp telefonen for å holde dem på linje. Når du er klar til å snakke igjen, løfter du av røret og trykk på "Hold" -knappen igjen.

4 Trykk på "Hold" -knappen for å sette den første linjen på vent og besvare et nytt anrop hvis man kommer inn mens du snakker med noen på linjen. Denne første personen vil bli satt på vent til du trykker på "Hold" -knappen igjen når andre ringer legger på. For å gjøre et nytt anrop mens du holder den første linjen på vent, trykk på "Hold" -knappen. Du hører en summetone. Slå nummeret som vanlig, og du vil bli tilkoblet. For å bytte frem og tilbake mellom linjene, trykk på "Hold" -knappen.