Nødstopp Safety

Nødstopp Safety


Ifølge National Transportation Safety Board, er alle motorveier pålagt å ha markert krise pull-off soner. Nødstopp er designet for sjåfører som befinner seg i en krisesituasjon. Selv om disse stoppene er designet for sikkerhet, sjåførene må også ta forholdsregler for ekstra sikkerhet.

rasteplasser

Når driverne er trøtt eller trenger en pause fra sine reiser, rasteplasser gi en trygg havn. Sikkerhets rasteplasser ble først utviklet i 1958, ifølge National System of utdanningen og Forsvarsmotorveier, og gir reisende med minimal komfort fasiliteter. Disse fasiliteter er toalettene, drikking fontener, piknik grunnlag, reiseinformasjon og en og annen salgsautomat. De har innganger og utganger som er på trygg avstand fra motorveien.

Emergency pull-offs

I tilfelle en nødsituasjon ikke kan vente til neste sikkerhets rasteplass, er krise pull-offs gitt for reisende. Emergency pull-offs har ingen reise komfort eller fasiliteter. De blå og hvite krise pull-off skilt direkte reisende til en trygg havn rett ut av veien. Det er ingen separate innganger og utganger måter å akutt pull-offs. Disse pull-offs er direkte ut på siden av veien. De er en trygg avstand fra veien. En hvit linje markerer hvor bilene skal trekkes bak. Disse stopper er kun for nødhjelp, og er ikke å bli brukt som rasteplasser.

Nødanrop Bokser

Nødstopp Safety

Ring bokser gi førere med ekstra komfort og sikkerhet langs hovedveier.

Nødmeldings boksene er plassert på sidene av motorveier. De gir sjåfører med evne til å treffe en knapp for å få hjelp. Drivere kan treffe en blå knapp for en ulykke eller nødsituasjon som krever politi, brannvesen eller medisinsk hjelp. En grønn knapp vil sende hjelp for mekaniske sammenbrudd. Treffer en svart knapp vil gi hjelp til et mindre problem som et punktert dekk eller en sjåfør som har kjørt tom for bensin. Den gule knappen vil avbryte forespørselen. Disse boksene er avhengige tungt i områder med ustabil mobildekning.