Motorsykkel Kurs i Pinellas County, Florida

Motorsykkel Kurs i Pinellas County, Florida


Siden 2008 har staten Florida krevde at alle nye motorsykkelen ryttere for å fullføre en sertifisert utdanningsprogram med materialer utviklet av Motorcycle Safety Foundation før søknad om lisensstatusen. Forsikringsselskapene kan også tilby rabatter basert på ferdigstillelse av innledende eller avanserte trening klasser. Tre steder i Pinellas County, Florida er registrert som sponsorer av en kvalifisert kurset.

Motorsykkel Rider Utdanning av Clearwater

Motorsykkel Rider Utdanning av Clearwater har tre programmer med undervisning. Basic Rider kurs dekker materiale som kreves for en Florida motorsykkel lisens, og varer i 16 timer. Studentene deltar i en fire timers klasserom foredrag og praksis kjører på følgende lørdag og søndag. Erfarne ryttere som ønsker å lære nye behandlingsteknikker eller friske opp gatekjøreferdigheter ved hjelp av sin egen motorsykkel kan ta erfaren rytter Course som varer fire til seks timer. Basic Trike / Sidecar (STEP) Kurset er tilgjengelig for sjåfører som ønsker å lære hvordan å drive en motorsykkel med sidevogn vedlegg.

Motorsykkel Rider Utdanning av Clearwater
6340 126th Avenue North
Largo, FL 33773
(727) 524-3746
mrecinc.ipower.com

Suncoast Safety Council

Suncoast Safety Council tilbyr en 15 timers Grunnkurs for nye ryttere som oppfyller vilkårene utdanning for en Florida motorsykkel lisens. Klasserommet delen dekker håndteringsegenskapene til ulike motorsykler anbefales klær og utstyr, og kjøring strategier for å unngå ulykker. Studentene vil da øve defensiv kjøring på en lukket bane. Erfarne sjåfører er kvalifisert for et videregående kurs lærer spesialiserte ferdigheter i kjørefelt plassering, manøvrering, inspeksjon og reparasjon. Skolen tilbyr gavekort som kan brukes mot skolepenger.

Suncoast Safety Council
1145 Court St
Clearwater, FL 33756
(727) 373-7233
safety.org

Jim Harley-Davidson of St. Petersburg

Jim Harley-Davidson of St. Petersburg tilbyr Rider Edge kurs som dekker grunnleggende motorsykkelen kjøreferdighetene trenger å søke om en motorsykkel lisens i Florida. Klassen er holdt over en fire dagers periode flere ganger hver måned, og omfatter både klasserom og utvalg instruksjon. Politifolk, brannmenn, og både aktive og pensjonerte militært personell er kvalifisert for rabatter.

Jim Harley-Davidson of St. Petersburg
2805 54th Avenue North
St. Petersburg, FL 33714
(727) 527-9672
jimshd.com