Min iPhone synkroniserer Veldig sakte

Når du eier en iPhone, en av måtene som du kan legge programvare og innhold til telefonen og sikkerhetskopiere det er å synkronisere den til datamaskinen. I noen tilfeller, når du synkroniserer telefonen, tar det lang tid å fullføre prosessen. Når dette skjer, kan du prøve noen forskjellige teknikker for å fremskynde prosessen.

Minimer innhold

En av de mest effektive måtene for å påskynde den tiden det tar å synkronisere telefonen er å fjerne unødvendig informasjon og innhold fra det. For eksempel kan det være lurt å slette noen bilder og videoer samt programmer. Når du tar bilder, laste dem opp til datamaskinen, og deretter slette dem fra iPhone minne. På denne måten vil de ikke være involvert i synkroniseringsprosessen hver gang.

Stop Backup

En av de tingene som tar lengst under synkroniseringsprosessen er iPhone backup. Denne delen av prosessen innebærer å sikkerhetskopiere all informasjon på telefonen som apps og informasjon kontakten. Når du starter synkronisering for iPhone, vil du bli spurt om du vil kjøre backup av enheten. Du kan velge å ikke kjøre sikkerhetskopieringen, og det vil ikke bli inkludert i sync.

Deaktiver Diagnostic Information

Når du synkroniserer iPhone, kan en del av informasjonen som er lagret på telefonen din bli sendt til Apple for diagnostiske formål. For eksempel vil en logg over krasj spores i telefonen, og deretter sendes til Apple utviklere slik at problemene kan bli løst. Når du først synkronisere telefonen, vil en melding komme opp som spør om du vil tillate diagnostisk informasjon som skal sendes. Hvis du ikke velger alternativet boksen, vil denne informasjonen ikke lenger bli sendt, påskynde synkroniserings ganger.

Etablere Direkte USB-tilkobling

I noen tilfeller kan den måten at du kobler iPhone til datamaskinen ha en innvirkning på hastigheten som synkronisering skjer. For eksempel kan koble telefonen til en USB-hub og ikke direkte inn i en USB-port på datamaskinen tregere synkroniserings ganger. Ved å fjerne huben og koble iPhone ledningen direkte inn i datamaskinens USB-port, kan du potensielt redusere tiden det tar å synkronisere.