Min HTC TyTN II Internet Connection Sharing Stoppet Working

Som den nest største smarttelefon produsenten i USA, har HTC laget en omfattende linje av mobile enheter - inkludert HTC TyTN II - siden starten i 1997. Utgitt i 2007, TyTN II har Wi-Fi Internett-tilkobling og er i stand til å dele den forbindelse med andre enheter, for eksempel personlige datamaskiner og andre mobiltelefoner. Så hendig som denne funksjonen er, kan det av og til funksjonsfeil for et utvalg av grunner, slik at telefonens Internet Connection Sharing slutter å virke. De fleste av disse årsakene kan lett utbedres.

aktivisering

HTC TyTN II er bygget på Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional operativsystem, noe som gjør at telefonen til å dele Internett-tilkoblingen med andre enheter via en prosess som kalles tethering. Aktivering av denne funksjonen på riktig måte er en viktig del av å gjøre det ordentlig. TyTN II abonnent ID-kort må være installert når du aktiverer telefonens Internett-deling funksjonen. Du må også installere Windows Mobile Device Center eller Microsoft ActiveSync på datamaskinen. Deretter, fra TyTN II hjem-skjermen, trykk på "Start" -knappen, "Programmer" og listen PC-tilkobling vises "Internett-deling."; velg "USB". Fra listen Nettverkstilkobling velger du tilkoblingen du vanligvis bruker til å koble til Internett. Koble TyTN II til datamaskinen med USB-kabelen, og velg deretter "Connect". For å slå av Internett-deling funksjonen, velg "Disconnect" fra skjermbildet Internett-deling.

sikker tilkobling

Hvis Internett-deling funksjonen HTC TyTN II fortsetter å svikte etter aktiveringsprosessen er fullført, sikre sine USB-kabeltilkoblinger. Hvis denne kabelen ikke er satt ordentlig inn i hver enhet dataoverføring port, så den tilkoblede enheten ikke vil være i stand til å få tilgang til Internett gjennom TyTN. Hvis dette er tilfelle, trykke forsiktig hver ende av kabelen inn i enhetenes porter vil løse problemet.

nettverks~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

HTC TyTN II kobles til 2G eller 3G trådløse nettverk når de deler Internett-tilkoblingen med andre enheter. Disse nettverkene "teknologier produsere nedlastingshastigheter som er langsommere enn de som produseres når du bruker en Wi-Fi-tilkobling og kan bli påvirket på måter som kan føre til at funksjonen til å virke som om det har slutter å virke. Nettverkstrafikk er en vanlig tilstand som forårsaker dataoverføring tregere, noe som kan føre til at telefonen ser ut som om Internett-deling funksjonen har sluttet å virke. Det eneste du kan gjøre når din operatør opplever store mengder trafikk, er å vente, eller prøv igjen senere.

betraktninger

Hvis din HTC TyTN II er kablet internett-deling har problemene vedvarer, vil legge til WMWiFiRouter program til telefonen lar deg dele sin Wi-Fi Internett-tilkobling trådløst med andre enheter. Velger å bruke denne funksjonen slår TyTN II i det som er kjent som en Wi-Fi hot spot, eliminerer behovet for tilkoblede enheter å koble via en datakabel. Som en Wi-Fi hot spot, gir den TyTN II raskere dataoverføringshastigheter.