Min Glow Plug Motoren vil ikke starte

Min Glow Plug Motoren vil ikke starte


En glødeplugg motoren kan sammenlignes med en dieselmotor. De er like fordi begge bruker indre varme til å antenne drivstoffet som skal til motoren. Forskjellen er tenningen timing. I en glødeplugg motor, betyr innsprøytning ikke kontrollere tenning timing som det gjør i en dieselmotor. En varm pære motoren er også lik en glødeplugg motor siden begge har forbrennings. Både varm pære motoren og glødeplugg motor har en hot spot i forbrenningskammeret som tenner drivstoffet.

Bruksanvisning

1 Sjekk for å se om den gløden starter mottar og holde en full lading fra batteriet ved å feste en wire og test lys til starteren. Når testen lyset lyser, vet du det får strøm. Hvis testen lyset går ut med en gang, så den gløden starter ikke holder en full ladning. Hvis gløden starteren ikke kan holde en full lading så er dette problemet.

2 Føl wire kontakter for å se om det er korrosjon. Ta en liten stålbørste og skrubbe terminalene for å fjerne korrosjon. Også ta en ren klut og tørk korrosjon av wire kontakter. Bruk finkornet sandpapir for å røffe opp kontaktene og terminalen for en bedre kraftoverføring tilkobling.

3 Ta tak i glødepluggen og skyv den inn i glødeplugg starter slik at du kan se hva som skjer til spolen. Hvis spolen lyser en lys oransje farge da glødepluggen virker riktig. Hvis spolen doe ikke lyser eller fargen er en kjedelig rød da glødepluggen må byttes ut.

4 Finn ut om bilen har en elektrisk startsystem. Hvis bilen har et elektrisk startsystem, starte motoren mens berøre glødepluggen til varme-vask hodet. Hvis glødepluggen ikke berører varmeavleder hodet kretsen er ufullstendig og glødepluggen vil ikke lyse.

5 Spray fryse kjølevæske på glødepluggen kontrolleren og deretter prøve å starte motoren. Hvis motoren starter, deretter temperatursensoren fungerer. Finn temperatursensoren på bunnplaten hvor glødepluggen kontrolleren befinner seg.

6 Test starter med et voltmeter eller test lys for å fastslå om strømmen blir å kjøre solenoid. Hvis det ikke er strøm å få til magnet deretter glødepluggen motoren vil ikke starte fordi starteren er dårlig.

7 Føl pumpehuset på motoren. Dersom saken er ekstremt varmt, så vridning kan oppstå, slik at magnet til å feste. Når pumpehuset kjøler, oppstår krymping og magnetventilen frigjør seg selv. Lytt etter et klikk. Dette er ventilen frigjør seg selv.

Hint

  • Når feilsøking hvorfor glødepluggen motoren ikke vil starte, teste de enkleste delene først. Dette er glødepluggene og glødepluggen starter.
  • Hvis motoren starter raskt og blåser puffs av røyk, så glødepluggen kontrolleren må skiftes ut.
  • Hvis motoren starter raskt og blåser puffs av klare røyk, da en person plugg må skiftes ut.
  • Dieselmotorer er vanskelig å holde knirkefritt. Vanligste klagene omfatter inaktiv skravling, puffs av svart røyk fra eksos og problemer med å få motoren i gang.