Min 2000 Buick Regal Dies & vil ikke starte

Buick Regal ble produsert 1973-2004 av General Motors Company. Flere tilbakekallinger har blitt utstedt for 2000 modellene, noen som kan påvirke muligheten for at bilen skal starte. Hvis Buick Regal har problemer med å starte, utelukke tilbakekall problemene før du sjekker grunnleggende elementer i bilen.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale Buick forhandler for å se om bilen er en berørt av en tilbakekalling på drivstoffslangen. En klemme som er ment å sikre drivstoffslangen kan bli løst. Dette kan føre til drivstofflekkasje. Mangel på drivstoff i Regal kan føre til at motoren gripe og ikke lenger være i stand til å starte. Forhandleren vil reparere eller erstatte klemmen etter behov.

2 Ring Buick på 1-866-608-8080 for tilbakekalling informasjon om en front rocker pakning. Dette vil bare påvirke bilen din hvis den har en 3.8L V-6 motor. De som er berørt av denne tilbakekallingen biler har høyere temperaturer i front rocker pakning dekselet. Det kan føre til oljelekkasjer, små branner og overoppheting motorer. Overoppheting forårsaker motoren å gripe og ikke starte. Hvis bilen din er berørt, vil Buick installere en ny dekselpakning og erstatte eventuelle deler som har blitt skadet som resultat.

3 Sjekk under panseret for korrosjon på batteriet eller tennpluggene. Hvis det er noen korrosjon på batteriet, helle en brus over polene og skrubb forsiktig med en stålbørste. For korrosjon på tennpluggene, skrubb med en stålbørste, hvis korrosjon vil ikke komme av bruk en brems renere før skrubbing.

4 Vri nøkkelen i tenningen og se på dashbordet lyser. Hvis de er svak eller ikke kommer på, er batteriet drenering eller er død. Lad opp eller skift ved behov. Hvis batteriet er mer enn to til tre år gammel, vil det sannsynligvis trenger utskifting.

5 Legg en gallon av gass til Buick. Mens Regal har en gassmåler, til tider kan det være feil. Etter å legge drivstoff, prøver å starte bilen igjen.