Michelin Motorsykkel Tire Installasjon

Michelin Motorsykkel Tire Installasjon


Michelin produserer moderne slangeløse motorsykkeldekk. Mange med høy ytelse street sykler er utstyrt med Michelin merke dekk. Flere mesterskap motorsykkel racing team også foretrekker Michelin-dekk, inkludert Yamaha Austria Racing Team og YART-Michelin. Endre Michelin MC-dekk krever litt dyktighet og litt know-how.

Bruksanvisning

1 Ta av felg og dekk fra motorsykkelen. Hvis du endrer et bakhjul vil dette innebære å fjerne kjeden, belte eller drivakselen og bremsene. Hvis du endrer et forhjul må du fjerne bremsene for å frigjøre hjulet. For å ta av hjulet, jekke opp sykkelen og plassere den på en motorsykkel stand. Løsne akselbolten med skralle sett, og skyv den bakre kanten på baksiden eller framkant nedover til gratis.

2 Fjern all luft fra det gamle dekket ved å trekke ut ventilen med en tang. Plasser hektet dekk jern mellom en kant av dekket og felgen. Pop dekket over felgkanten og rotere en hel omdreining. Plasser dekk jern mellom de resterende dekk kanten og rim og gjenta prosessen til dekket er helt av. Hvis du har problemer med å få dekket jern i mellom dekket og felgen legge det ned og bruke en hammer og en trekloss for å bryte forseglingen. Hvis du har problemer med nysgjerrige dekket fra felgen gjelder såpevann for å smøre overflaten.

3 Balansere felgen ved å plassere den mellom to nivå trestykker høy nok til å gi snu klaring. Fest aksel nøtter til akselbolter på begge sider av hjulet til å fungere som en plattform som vil holde felgen på plass som den spinner. Snurr rim og vent til den stopper. Utfør denne handlingen flere ganger. Bunnen av felgen, hvor den stopper ofte er den tung sted. For å gi hjulet med grunnleggende balanse, må du installere den tunge siden av dekket i nøyaktig motsatt beliggenhet til felgen tung spot. Den letteste sted på dekk vil komme markant fra fabrikken med en prikk av maling.

4 Match lyspunktet på dekket med tung flekk på felgen og installere. Legg din rim flat med dekk ligger flatt under den. Påfør såpevann til den første dekkanten og trykk ned på felgen for å få prosessen i gang. Lirk resten av første perlen over kanten ved hjelp av dekk jern og dreie til den kommer helt over. Flip over kanten slik at dekket er nå på toppen. Trykk ned på dekk for å få den andre perle startet. Sett den rette enden av dekk jern mellom dekket og felgen og skyv rundt kanten inntil dekket spretter på helt. Bruk to dekk strykejern hvis du trenger mer innflytelse eller grep under installasjonsprosessen.

5 Fyll dekket sakte og vent på at perle å sette på plass og danner en forsegling rundt kanten. Du kan høre en smellende lyd når den låses i. Blås til riktig trykk. Monter hjulet på motorsykkelen. Sørg for å ha din felg og dekk balansert av en lisensiert profesjonell før du sykler.

Hint

  • Aldri patch eller reparere en motorsykkel dekk. Hvis det er et problem med dekkene dine, og deretter endre det for en ny.
  • Wheel balansering er en svært viktig del av dekk installasjon. Feilaktig balanserte hjul kan riste eller slingre i fart, forårsake tap av kontroll og potensielt fatale ulykker. Har hjulene balansert av en lisensiert profesjonell før du sykler for å sikre din egen sikkerhet.