Magnavox MWR 20V6 DVD-opptak Instruksjoner

Den Magnavox MWR20V6 er en enhet konstruert for å tillate brukere å spille inn TV-programmer på en tom DVD-R, DVD + R, DVD-RW eller DVD + RW. Alle spillerens funksjoner er tilgjengelige via enhetens fjernkontroll, som har en maksimal rekkevidde på 23 fot. Etter at du har spilt inn et program på en DVD med MWR20V6, er det viktig å "fullføre" platen, for å sikre at det vil være kompatibel med andre DVD-spillere; brukere som ikke har tenkt å bruke en innspilt plate med andre enheter kan hoppe over dette siste trinnet.

Bruksanvisning

1 Slå på TV-en. Trykk på "STANDBY-ON" knappen på DVD-opptakerens fjernkontroll, som ligger i øvre høyre hjørne av enheten. Stille inn fjernsynet til inngangen kanalen du har valgt på DVD-opptakeren under installasjonen.

2 Trykk på "SETUP" -knappen på fjernkontrollen, som ligger til høyre for navigasjonsknappene. Bruk navigeringsknappene til å utheve alternativet merket "Recording". Trykk på "OK" knappen i midten av navigasjonsknappene. Marker alternativet "Auto Chapter" og trykk på "OK" -knappen. Velg ønsket auto kapittel innstilling, og trykk "OK". Trykk på "SETUP" -knappen.

3 Trykk på "Open / Close" knappen under "STANDBY-ON" -knappen; DVD-opptakerens plateskuffen vil nå åpnes. Plasser den tomme optiske platen i DVD-opptakerens plateskuffen med etikettsiden av platen vendt oppover. Trykk på "Open / Close" for å lukke plateskuffen.

4 Trykk på "REC MODE" knappen på fjernkontrollen, som ligger fire rader under navigasjonsknappene. Trykk på knappen flere ganger til det foretrukne alternativet opptaksmodus vises på TV-skjermen.

5 Bruk "Kanal" knapper, som ligger tre rader under navigeringsknappene, for å tune DVD-opptakeren til den kanalen du vil ta opp. Trykk på "DVD REC" knappen til venstre for "REC MODE" knappen, for å starte innspillingen. Trykk på "PAUSE" knappen ovenfor "Channel" knappene, for å ta pause eller fortsette opptaket. Trykk på "STOPP" knappen til høyre for "PAUSE" knappen for å stoppe opptaket.

6 Trykk på "SETUP" -knappen og merke alternativet merket "DISC EDIT". Trykk på "OK" -knappen. Marker alternativet "FINALIZE" og trykk "OK". Marker alternativet "YES" og trykk "OK". Vent til fremdriftslinjen vises nederst på TV for å nå "100%". Trykk på "Open / Close" knappen og ta ut platen fra opptakeren. Trykk på "OPEN / CLOSE-knappen igjen for å lukke plateskuffen.