Må du stå en plasma-TV stående for å levere den?

Må du stå en plasma-TV stående for å levere den?


Din plasma-TV er en kostbar og skjør stykke av elektronisk utstyr, så når du trenger å flytte den, ta forholdsregler for å unngå alvorlige skader. Legging av plasma-TV på sin side under forsendelsen noen ganger resulterer i ødelagte interne komponenter eller knust glass. For å unngå denne skaden, TV-produsenter anbefaler at du alltid holde TV oppreist.

Finn en egnet beholder

Den sikreste måten å sende en plasma-TV er i sin originalemballasje. Dette er bare sant, men hvis du ikke kutte TV ut av boksen når du først fjernet den. Hvis du skjærer eller rev i boksen på noen måte, må du ikke bruke det. En skadet boksen er sannsynlig å vike under transport, og TV kan falle ut og bryte. Hvis du ikke har originalemballasjen, be om en fra en elektronikkbutikk eller flytte selskapet.

Klargjør Container

Rundt TVen med de riktige emballasje er nøkkelen til å holde det trygt under transport. Dekk til skjermen med en pappplate for å beskytte skjøre glass. Pakk et ark med tynn skum eller bobleplast rundt hele TV. Påfør bånd til sjal for å feste den på plass, men ikke holde båndet til TVen. Legg skum hjørnene til bunnen av boksen. Disse holder TV-en fra å bevege seg rundt i transitt.

Pakke Plasma TV

Plasma-TV er svært følsom for fuktighet. Desiccant pakker trekke fuktighet vekk fra TV, så legg noen til beholderen før emballasje. Når du er klar til å flytte TV, har en partner holder den ene enden mens du holder den andre. Jobb sammen for å løfte TV rett opp, holde det oppreist når du beveger deg. Sakte senke TV inn i boksen. Fyll boksen med skum pakking peanøtter. Lukk boksen og bruke flere lag med sterke bånd til hver kant.

Transport og lagre TV-

Før du sender TV, skriv "Keep Upright" på boksen med en lys, fargerik markør. Skriv denne advarselen på alle sider av boksen. Når du tar TV til postkontoret for shipping, vurdere å kjøpe forsikring. Hvis TV-bryter i transitt, kan forsikringen dekke en del av kostnadene for en erstatning.

Når TV når sitt bestemmelsessted, ikke legger boksen på sin side for å fjerne den. Komme inn i boksen og løft TV rett opp for å fjerne det. Hvis du må lagre TV, legg den i et innendørs klima-kontrollerte anlegg. Ekstreme temperaturer skade plasma-TV-er, så er det best å holde temperaturen mellom 50 og 75 grader Fahrenheit.