Lyset blinker på min Blackberry Curve, men det vil ikke skrur på

Hvis lampen på Blackberry-enheten blinker, vet du at enheten har strøm. Som ikke gjør deg en hel masse bra hvis det ikke vil fungere. Problemet kan være litt vanskelig å peke ut, så det kan være alt fra en alvorlig maskinvarefeil i liten programvarefeil, eller kanskje bare en LCD-problem. Noen feilsøking kan bidra til å bestemme den nøyaktige problemet.

Minor Reset

En blinkende lampe på at maskinen henger Blackberry generelt innebærer en betydelig hardware feil. Før du prøver noe drastisk, men bare fjerne Blackberry batteri, vente en liten stund, og deretter sette batteriet tilbake i. Hvis du er heldig, er problemet en enkel programvare svikt, og denne typen reset vil fikse det.

LCD Issues

Selv om du kanskje tror Blackberry ikke fungerer, er det mulig at det fungerer fint, men LCD-skjermen er det ikke. Slå på enheten slik at indikatoren blinker. La Blackberry sitte i 10 minutter for å være sikker på at den har hatt tid til å starte opp. Deretter slå et telefonnummer ved hjelp av tastaturet, og trykk på den grønne knappen. Hvis samtalen går gjennom, er problemet med LCD og ikke hele enheten. Du kan løse problemet ved ganske enkelt å erstatte LCD, noe som vil kreve at du demontere enheten.

Maskinvareproblemer og vannskader

Hvis displayet er ikke problemet, og enheten er virkelig ikke slå på, er problemet et sted i Blackberry Curve maskinvare. De fleste maskinvareproblemer ikke kan repareres, men hvis Blackberrys problemene er grunnet vannskade, rydde opp skaden kan noen ganger få enheten fungerer igjen. På Blackberry kretskortet, vil vannskader vises som en grønn eller brun vekst på metallkomponenter. Du kan rengjøre den av med isopropylalkohol og en stiv børste. For å komme til kretskortet, må du demontere enheten.

Enhets Demontering

Tar Blackberry Curve fra hverandre for å reparere det krever noen enkle verktøy: en T6 skrutrekker, en T4 skrutrekker og en lirke pinne. Hver modell av Blackberry Curve har en litt annen demontering metode, men de fleste vil ha deg fjerne frontplaten, og deretter fjerne tastaturet og lirke ut kretskortet. Vær oppmerksom på at å ta enheten fra hverandre vil gjøre garantien ugyldig og kan skade enheten.

Enhets Replacement

Hvis du har begrenset problemet ned til LCD eller noen andre store stykke maskinvare, men du ønsker ikke å risikere å reparere enheten selv, kan du ta kontakt med mobiloperatøren din og få dem erstatte Blackberry Curve hvis den fortsatt er under garanti . Hvis det er ute av garanti eller har åpenbare tegn på skade, er din eneste mulighet til å kjøpe en ny enhet.