Koble Instruksjoner for Hella Off-Road Lights

Hella off-road lys kan være plassert på taket av et kjøretøy ved bruk av en lys bar eller på støtfangeren. Optimal posisjon avhenger av bruken. Disse lysene er på individuell krets slik at de er atskilt fra kjørelysene. Hella off-road lysene skal ikke brukes på veien, av åpenbare grunner. Hella lysene er tilgjengelig i ulike størrelser og intensiteter.

Bruksanvisning

1 Finn en god posisjon i førerhuset for lysbryteren. Monter den med skruene som følger med. stafetten så nær batteriet som mulig montere. Kjør en 10-gauge fra batteriets plusspol til stafetten.

2 Kjør to ledninger fra stafetten til lysbryteren. Skrelle isolasjonen av 10-gauge fra batteriet og en av de to 16 gauge ledningene fra lysbryter.

3 Plasser 10-gauge og 16-gauge ender i en gul spade terminal. Krympe med en presstangen. Plugg spade terminalen på B + terminalen på stafetten.

4 Plasser en blå spade terminal på den andre 16-gauge. Crimp terminalen og sett den på S terminalen på stafetten. Installer et stykke 16-gauge fra den negative (-) eller jordterminalen på stafetten til en god jord på kroppen eller ramme, det som er mer praktisk. Bruk en blå spade terminal for vedlegget side av ledningen til stafetten og krympe det. Bruke en post-klemme for den første side.

5 Installer to blå spade terminaler på de to ledningene til lysbryter inne i førerhuset. Plugg dem på bryteren i hvilken som helst rekkefølge. Kjør en 10-gauge fra stafetten til B + ledningen til lysene. Koble lyset ledningen til denne ledningen med en gul butt-kontakten og krympe det.

6 Installer en gul spade terminal på den andre enden av denne ledningen på stafetten, krympe den og installere den på B- terminalen. Installer en gul post-type terminal på bakken ledningen som kommer ut av lysene og krympe det. Koble denne kabelen til en god jord på enten lett festebraketten eller rammen.

7 Installer en gul post-type terminal på slutten av 10-gauge til batteriet, krympe det og fest den til den positive batteripolen.

Hint

  • Denne krets krever et relé, som er en fjernstyrt lysbryter som aktiverer lysbryter. Stafetten har fire terminaler. Batteriet Terminalen har en ledning fra den positive terminalen til B + siden av stafetten. Den B- siden av releet gir strøm til lysene. En ekstra 16-gauge festes til B + terminal på stafetten, og leverer strøm til bryteren. Den motsatte side av bryteren har en ledning som går tilbake til releet til S-klemmen. Den negative polen på stafetten festes til en god jord. Den siste ledningen er grunnen for lysene, som går til en god jord, enten under monteringsoverflaten av lyset eller rammen.