Kan jeg kopiere musikk Off My iPhone på min iPod?

Apples iPhone er en fullverdig smarttelefon enhet som omfatter - blant e-post, Internett og tusenvis av applikasjoner - en iPod MP3-spiller. Som iPhones er begrenset til 32 GB i egenskap av datoen for offentliggjøring - som brukes ikke bare av sanger som det ville på en standard iPod - det kan være lurt å overføre noe av musikken din til en frittstående iPod-enhet.

Ved hjelp av iTunes

Hvis all musikken på din iPhone er for tiden i iTunes Music Library, kan du bare overføre den til en annen iPod ved hjelp av iTunes. Ved å holde nede "Shift" -tasten som iTunes lanserer, du åpner en dialogboks som gir deg muligheten til å skape en ny iTunes-biblioteket. Når du har gjort dette - iTunes vil synes å være tom etter at du har - dra og slippe alle mediefilene du vil kopiere til iPod fra den opprinnelige biblioteket til den nye. Koble sekundær iPod og "synkronisere" det å sette filene på iPod.

iPhone til Computer Transfer

Selvfølgelig bruker iTunes alene nødvendig musikken du ønsker å kopiere være på harddisken din, og ikke bare på din iPhone - det er ikke mulig å fjerne musikk fra iPhone ved hjelp av iTunes. For å fjerne sangene, må du bruke en tredjeparts programvare, som kan eller ikke kan være i stand til å legge dem til sekundær enhet. Hvis det ikke er det, kopiere sangene til iTunes når du har dem på datamaskinen og synkronisere den nye enheten som vanlig.

programvare~~POS=TRUNC

Flere tredjeparts programvarealternativer for å ta musikken av iPods eksisterer, men ikke alle av dem er kompatible med iPhone. Noen eksempler på Windows-basert programvare er i stand til å ta sanger av en iPhone er iCopyBot, SharePod og Mediamonkey. Når du kobler iPhone til datamaskinen, og har noen av disse programmene åpne, vil du ha muligheten til å bla gjennom innholdet. Dra og slipp en sang, et album eller en spilleliste i programmets mediebiblioteket å kopiere den til datamaskinen.

automatisk synkronisering

Hvis du velger å ta sanger av din iPhone og sette dem inn i din iPod helt å bruke en tredjeparts program, sørg for å deaktivere automatisk synkronisering av iPod i iTunes. Hvis du ikke har opprettet en ny iTunes-bibliotek for det, synkronisering av enheten med iTunes vil slette dets innhold. For å sikre at iTunes ikke åpnes når enheten er koblet til, koble enheten til datamaskinen, avbryte sync - hvis det begynner - ". Åpne iTunes når iPod er tilkoblet" og fjern haken i boksen ved siden