Kan du sette ringetoner på iPhone?

Kan du sette ringetoner på iPhone?


Legg til nye ringetoner til iPhone og høyne "moro" i "funksjonalitet." Sinatra kan fortelle deg at mors ringer, the Beatles som Paulus på linjen, og alarmen kan vekke deg med en livlig utbrudd av musikk. Du kan kjøpe ringetoner eller lage din egen gratis ringetoner ved hjelp av musikk du allerede eier. Sette ringetoner på iPhone er en rask og enkel prosess som tar bare noen få minutter.

iTunes

Den raskeste måten å legge til ringetoner til iPhone er å kjøpe dem fra iTunes. Trykk på "iTunes" app og deretter på "Mer" nederst i høyre hjørne. Velg "Ringetoner" for å bla etter verdig markering eller sjanger, eller bruke "Søk" ikonet for å bla etter en bestemt artist, album eller sang. Trykk en gang på en ringetone til å prøve det; hvis du liker det, trykker du på "Price" -knappen og deretter "Kjøp nå" for å laste ny ringetone på din iPhone.

Andre kommersielle kilder

Mens du utforsker iPhone ringetone kilder på nettet, unngå MP3-ringetoner. MP3-filer kan ikke spilles av på iPhone uten først å bli konvertert til et kompatibelt format. Sats i stedet for høy kvalitet M4R ringetoner. Du får tilgang til "MacMost iPhone ringetoner" i iTunes Store for å motta 100 gratis iPhone ringetoner via podcast. Alternativt abonnere på Ringtonefeeder.com og motta nye M4R ringetoner ukentlig, eller bruke iTunes-applikasjonen til å kjøpe sine individuelle valg.

Din Music Library

Ved hjelp av iTunes 10, kan du opprette gratis, 30- til 40-sekunders iPhone ringetoner fra sanger i musikkbiblioteket; derimot, kan prosessen med å velge og redigere et tekstutdrag føler clunky og upresis. I stedet vurdere å bruke mer presise, visuelle kontroller og fade-in / fade-out effekter av en tredjeparts applikasjon som Ringtone Wizard Pro, Mobile17, Ringtone Designer eller Ringtone Maker. Alternativt kan du bruke en avansert, databasert lyd editor som Garageband eller iPhone Ringmaker for Mac og iToner2 eller iRinger for Windows. Disse programmene gir enkle instruksjonene for å opprette og laste nye ringetoner på din iPhone.

original Recordings

Bruk "Voice Memo" app som fulgte med iPhone for å opprette en melding ringetone som "Verking å høre stemmen din! Vennligst plukke opp!" Bare send opptaket til deg selv og deretter laste den ned på skrivebordet. Endre forlengelse filens fra m4a til M4r og dobbeltklikker på filen for å legge den til i iTunes Ringtone Library. Alternativt kan du bruke en avansert lyd editor, for eksempel Garageband eller andre voice-innspilling programmer, for eksempel iTalk, for å skape en original ringetone.

synkronisering

Synkronisere iPhone til iTunes er en viktig siste trinnet for å sikre at nye ringetoner er lastet ned til telefonen og støttet opp i ringetone biblioteket. Med iTunes lansert og din iPhone tilkoblet, velger du din iPhone på "Device" liste til venstre. Velg "Ringtone" fanen øverst til høyre og sjekk "Synkroniser ringetoner" boksen. Klikk på "Apply" nederst i høyre hjørne.