Kamaksel Bearing Removal Tools

Når en kamaksel peiling blir løs, det oppstår vanligvis fordi lagerboringen i motorblokken er blitt skadet og blitt slått ut av runde eller forstørret. Når dette skjer, må hele lagerboringen fjernes, peiling og alt. For å avgjøre hvorvidt lagerboringen må skiftes, bør du starte med en inspeksjon for å fastslå om lagerboringen i motorblokken har faktisk blitt skadet. Når du bytter kamaksel lagrene, trenger du et spesifikt sett med verktøy for å trekke lagrene fra lager boringene.

Pulley System

Å ha tilgang til alle delene av motorblokk som må nås, må du vanligvis trekke motoren fra bilen. Dette betyr at, etter at alle komponentene i motoren er koblet fra, eller fjernet, og motorblokken er fri, har motorblokken selv å bli heist ut av motorrommet med bruk av et wiretrekk-system eller en «cherry velgeren. " Noen av disse trinsesystemer er frittstående enheter på hjul, slik at etter at motoren har blitt trukket, kan hele trinse system bli flyttet til et arbeidsbord og motoren kan settes ned til å bli jobbet på.

Guide Cone og utvidere

En nylon membran, også kalt en guide kjegle, fungerer som en guide for fører- og ekspansjons ermer som fjerner lagrene fra sine bærende boringer i motorblokken. Etter at kamakselen er fjernet, er denne nylon føringskonus satt inn i den fremre ende av lagerblokken og den riktige ekspansjonshylsen blir valgt. Ekspansjonshylsen er plassert over lager driveren, og sammenstillingen er plassert gjennom nylon føringskonus og dirigert til lageret bli drevet ut av sin lagerboringen.

utvide Drivers

Den fungerende deler av lageret fjerneapparat er de voksende drivere, som er de gummi driver krager som er plassert over utvide ermet før føreren er plassert i kontakt med selve lageret. Når drivermutteren dreies, ytre trykk påføres gjennom den ekspanderende hylse og den ekspanderende føreren presser lageret ut av sin lagerboringen boringen etterlates tomt for maskinering eller lager erstatning.